Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire gáz a szomszédos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz a szomszédos utcába költözni az exel?

Figyelt kérdés
Nem váltunk el haragban, de félek félreértene,meg egy kicsit én is furcsának ereznem. Panel lakásról van szó, én már nagyon elakarok húzni a kertes hazbol ahol jelenleg élek, és tálaltam is egy egész jónak tűnő lakást,viszont pont a mellette lévő utcában van ahol ő lakik.
2020. szept. 11. 09:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon gáz, egy városban sem egészséges lakni, sőt. Szerintem költözz egy másik országba!
2020. szept. 11. 10:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

"Panel környék"

Vagyis hiába szomszéd utcában laktok, lakik ott köztetek mondjuk 2000 ember. Ezzel nincs semmi gond.

Nekem itt lakik egy nő majdnem látható távolságra (párszáz méterre), akivel dugtam egyszer, kétgyerekes anyuka. Évente párszor látom, egyikünket sem zavarja. Ugyanígy mivel nem Pesten lakom, ezért viszonylag gyakran összefutok exekkel, vagy olyan csajokkal, akikkel voltam (évente 5-10-szer). Túl lehet élni ezeket a dolgokat.

2020. szept. 11. 10:50
 13/27 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. Tudta ő azt nagyon jól hogy elvágyok innen és szívesen élnek abban a városban. Összeköltözni amikor volt lehetőségem még nem akartam vele, azóta szétmentünk.
2020. szept. 11. 10:52
 14/27 anonim ***** válasza:
27%

Milyen ex?

2x dugtatok, vagy együtt éltetek?

Diákszerelem, vagy gyereket tervezős, NAGY Ő?

2020. szept. 11. 10:54
 15/27 A kérdező kommentje:
Együtt voltunk 8 hónapig de régen munkatársak is voltunk. De valamit felreneztem a térképen és igencsak közel vannak ezek az épületek egymáshoz szóval szerintem felejtős. lehet engem is zavarna vagy legalábbis nagyon furcsának élném meg.
2020. szept. 11. 10:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem pont nem érdekelne, ha ettől a munkalehetőségeim jobbak lennének. Amúgy is kb minimális az esélye, hogy összefuttok.
2020. szept. 11. 11:10
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne az exeddel kapcsolatos gondolatok vezéreljenek. Csak azt nézd, mi a jó neked.

Ha később gond lesz ebből, azt is meg lehet oldani. De miért lenne??

2020. szept. 11. 11:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne belőle gond, hisz barát akar lenni velem illetve idővel találkozni is, ha úgy alakul (nálunk hosszú barátság után lett szerelem de nem működött a parkapcsolat), csak tartok mégis tőle, hogy esetleg úgy érezné hogy direkt csak miatta költöztem oda stb. Amúgy abban a városban az eladó panelek legnagyobb része ott van ahol ő is lakik, ez már csak véletlen hogy pont a mellette lévő utcában van ez az épület.
2020. szept. 11. 11:29
 19/27 A kérdező kommentje:
Plusz ott van az a helyzet hogy nem is olyan rég mentünk szét...
2020. szept. 11. 11:32
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az exed szab gátat neked, hanem te sajt magadnak. Most komolyan emiatt inkább maradsz ahol vagy?? Valami félelem miatt aminek kb semmi alapja?
2020. szept. 11. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!