Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a szomszédos utcába költözni az exel?
Figyelt kérdés
Nem váltunk el haragban, de félek félreértene,meg egy kicsit én is furcsának ereznem. Panel lakásról van szó, én már nagyon elakarok húzni a kertes hazbol ahol jelenleg élek, és tálaltam is egy egész jónak tűnő lakást,viszont pont a mellette lévő utcában van ahol ő lakik.2020. szept. 11. 09:56
1/27 A kérdező kommentje:
Legbelül úgy érzem nem lenne egészséges, pedig tényleg nagyon jónak tűnik az a lakás.
2020. szept. 11. 09:58
2/27 anonim válasza:
Akkor vedd meg a lakást. Minek foglalkozol az exszel?
Ha félreérti, az az ő baja.
Nem olyan könnyű megfelelő nehéz lakást találni, hogy ilyen ülyeség miatt elszalazd.
3/27 A kérdező kommentje:
Igazából, ahogy nézem konkrétan három panel lenne köztünk átellenben, csak az utcák úgy mond szomszédosak.
2020. szept. 11. 10:13
5/27 anonim válasza:
Ugyan, még az is lehet,hogy össze sem futtok napi szinten. Most lehet,hogy furcsának tűnik, de ahogy telik az idő majd alakul az életetek,és nem fogja egyikteket sem érdekli,hogy a másik a közelben lakik.
Ha tetszik a környék, tetszik a lakás, nyugodtan vedd meg, ez ne legyen kizáró tényező!
6/27 A kérdező kommentje:
Tetszik a környék, mert sokat voltam ott, meg minden egyszerűbb lenne, -félére csökkenne az ingázási időm munkába,plusz abban a városban legalább 5x annyi munkalehetőség van,mint ahol jelenleg élek. Meg őszintén a fszom kivan már a kertes házzal.....
Amúgy nem vagyunk cigányok.
2020. szept. 11. 10:30
7/27 A kérdező kommentje:
A felére *
2020. szept. 11. 10:31
8/27 anonim válasza:
Engem zavarna, ha a párommal sétálva az utcán, boltban, parkolóban, dokinál, kutyafuttatóban,...heti több alkalommal belefutnék az exébe, pláne, ha még köszöngetnének is.
9/27 anonim válasza:
#8: A te egyéni problémád az ok nélküli féltékenykedés.
10/27 A kérdező kommentje:
És téged zavarna az, ha a te exedbe futnál bele?
2020. szept. 11. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!