Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez nagyon kemény üzenet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon kemény üzenet, ha valakinek megelégelted a szórakozását?

Figyelt kérdés

A srác már második alkalommal próbálkozik, de soha nem történik semmi... És megelégeltem, hogy rám ír, előadója, hogy mennyire tetszem, majd nem történik semmi. Nem kapok tőle sem szeretetet, sem törődést, sem figyelmet. Pedig próbáltam mindig kedves lenni és figyelmes. De most már ideges vagyok és meguntam.

Szóval még nem küldtem el és tudom alpári leszek még beképzeltnek hat ez az üzenet, de egyszerűen elég volt.

"Figyi, takarodj el az életemből. Világosan fogalmaztam. Ha még egyszer előfordul, hogy ismét letiltassz, bántassz, hülyítessz vagy ugyanúgy nem nem kapok tőled figyelmet, törődést, szeretetet, ahogy első alkalommal, megmondtam mire számíthatsz tőlem. Akkor húzhatsz vissza oda, ahol eddig voltál. Megmondtam világosan. Menj azokhoz a h. lye p. cs. ákhoz, ahol eddig múlattad az időd. Jah, hogy nincsenek? Hát így jártál. Mert ha nincsen ló, jó lenne a....... Csak ezt benézted. Takarodj elfelé innét. És örökre. Soha többé ne keress. Se itt, se máshol. Szórakozz mással. Biztos fogsz magad mellé találni egy 8 osztályt végzett, buta plázapi..át. Az való neked. Neki untig elég lesz ez a semmi. Én meg egy értelmes férfire vágyom, nem egy dedós, tiltogatós, mentálisan beteg, hazug hülye fa.. ra. Szia"

2020. szept. 8. 20:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egy ilyen üzenet kimeríti a szánalmas vergődés kategóriáját, de te tudod. Nem sok jót jósolok neked, ha ilyen alja oldalakról informálódsz, mint az NLC :D
2020. szept. 9. 15:23
 22/24 anonim ***** válasza:
46%
hogy vágvölgyi noémit idéezzek 56 gombnyomás elküldeni a rákba de csak egy, hogy letiltasd. elegánsabb és ne tedd meg a szívességet sem, hogy kioktatod, nem érdemli meg :D jöjjön rá ő maga
2020. szept. 9. 20:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Megint feloldott és írt. Elolvastam, de nem reagáltam. Úgy látom ez eléggé idegesíti, mert megint írt. Elolvastam, nem reagáltam. Remélem lassan befejezi.
2020. szept. 10. 12:04
 24/24 anonim ***** válasza:
19%
egyebkent a legkegyetlenebb amit tehetsz valakivel, hogy nem torlod, semmi. szimplan ignoralod. nem irsz neki, nem nezed meg a napjat, nem lajkolsz nala
2020. szept. 10. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!