Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez nagyon kemény üzenet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon kemény üzenet, ha valakinek megelégelted a szórakozását?

Figyelt kérdés

A srác már második alkalommal próbálkozik, de soha nem történik semmi... És megelégeltem, hogy rám ír, előadója, hogy mennyire tetszem, majd nem történik semmi. Nem kapok tőle sem szeretetet, sem törődést, sem figyelmet. Pedig próbáltam mindig kedves lenni és figyelmes. De most már ideges vagyok és meguntam.

Szóval még nem küldtem el és tudom alpári leszek még beképzeltnek hat ez az üzenet, de egyszerűen elég volt.

"Figyi, takarodj el az életemből. Világosan fogalmaztam. Ha még egyszer előfordul, hogy ismét letiltassz, bántassz, hülyítessz vagy ugyanúgy nem nem kapok tőled figyelmet, törődést, szeretetet, ahogy első alkalommal, megmondtam mire számíthatsz tőlem. Akkor húzhatsz vissza oda, ahol eddig voltál. Megmondtam világosan. Menj azokhoz a h. lye p. cs. ákhoz, ahol eddig múlattad az időd. Jah, hogy nincsenek? Hát így jártál. Mert ha nincsen ló, jó lenne a....... Csak ezt benézted. Takarodj elfelé innét. És örökre. Soha többé ne keress. Se itt, se máshol. Szórakozz mással. Biztos fogsz magad mellé találni egy 8 osztályt végzett, buta plázapi..át. Az való neked. Neki untig elég lesz ez a semmi. Én meg egy értelmes férfire vágyom, nem egy dedós, tiltogatós, mentálisan beteg, hazug hülye fa.. ra. Szia"

2020. szept. 8. 20:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ah tud keresni. Facebookon letilt, de mobilon simán rám ír. Ez nem gond neki. Tudja az elérhetőségeim mindegyikét. De nem vágom mire jó ez a szórakozás részéről.
2020. szept. 8. 20:43
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Elég hülye megfogalmazása van.

Szerintem írd át, vagy inkább írj újat mert ez gáz. Legyél diplomatikus, rövid, tömör. Utána tiltás mindenhonnan és 💩 le.

2020. szept. 8. 21:13
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

Haha Kérdező hasonló phasszal verekszem én is :D

Egész hétvégén oda se bagózott, versenyen voltam, nagy kegyesen tegnap reggel megkérdezte, hogy sikerült, majd miután leírtam, hogy dobogós lettem, jól meg se nézte.

Ma reggel ennyit ír: "Látom megint vontatott a kommunikáció"

Nem mondod bmeg :DDDD

33 éves. Egyszerűen tojok a fejére, szerintem csak élvezi, hogy valakir hülyének nézhet.

Én egyszer leírtem neki kultúráltan, hogy ez nekem nem fér bele és ignorálva van innentől kezdve minden üzenete.

Amúgy szerintem az hogy levegőnek nézed, jobban idegesíti, mint hogy elküldöd a búsba ;)

2020. szept. 8. 21:20
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Mit kell regényeket írni?

Írtd meg neki, hogy nem akarsz róla tudni és tiltsd le a fenébe.

N28

2020. szept. 8. 21:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a srác?

Az én exem 30,de hidd el, nem hajtják meg őket az ilyen irományok.

Sajnos annyit közvetít, hogy vevő vagy a jatszadozasra, energiát fektetsz bele, kattogsz rajta.

Ők meg valamilyen oknál fogva élvezik ezt.

Igaz nem ugyanaz, de én elég sok éves szakítás után játszottam ezt hónapokig.

Volt pár hét nyugi, megint felbukkant egy provokatív kérdéssel. Mire én is visszakerdeztem, és az összevissza válasz felvitte bennem a pumpat.

Én is elkuldtem burkoltan, szofisztikaltan, sajnos minden duhomet beleadva, melegebb éghajlatra.

De kár volt, végre volt pár hét nyugalmam, de megint beleestem a csapdájába és fekszem tiszta idegen. :D

Szerintem engedd el, röviden mondd, hogy hagyjon békén, vagy csak szimplán ne reagálj semmire, még ha keres is.

Ez a legjobb megoldás neked is, mert nem bosszantod magad, te "elvezheted" hogy a nyakadra jár, aztán előbb utóbb abbahagyja.

Fogadd meg szerintem. :)

2020. szept. 8. 21:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy ki akarod adni a dühödet, de hidd el, felesleges. Ezek nem értenek semmiből. Az ilyeneket nem hatja meg egy ilyen üzenet sem. Ők csinálják a kis játékaikat, amiben te csak egy kellék vagy. Annál jobban nem érdekled. Nem ér annyit az ilyen szemét ember, hogy kimutasd mennyire dühít, mennyire felbosszantott, mennyire felidegesített. Ne add meg neki az örömöt. Nem érdemes ennyi energiát belefeccölni, ráfordítani. Az ilyen ember még annyit sem ér. Csak lazán. Pont úgy kezelni ahogy ő kezel téged. Félvállról. Hidd el, még kis idő, és örülni fogsz neki, hogy megszabadultál egy ilyen alja embertől.
2020. szept. 9. 00:34
 17/24 anonim ***** válasza:
Eltekintve attól, hogy tele van hibákkal a szöveg, szerintem felesleges. Az sokkal bosszantóbb, ha szó nélkül letiltod.
2020. szept. 9. 10:43
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Írd csak, jót röhög majd. Valószínűleg egy gyerek vagy hozzá képest, azért tud veled szórakozni.
2020. szept. 9. 13:20
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem érdekelne ez a pasi akkor csak simán letiltottad volna. 😅 Ez a köpködés meg írogatás annyira szánalmas hogy már nevetséges is...
2020. szept. 9. 13:23
 20/24 A kérdező kommentje:

Minek tiltsam? Szerintem pont a letiltás gyerekes és volt is erről egy jó cikk. A letiltás pszichológiája. Pont ezzel közvetítesz érzelmeket. És ráadásul felesleges. Minden elérhetőségem tudja.Inkább majd ignorálom, ha ír.

[link]

2020. szept. 9. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!