Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ribis és szemét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ribis és szemét vagyok ezért?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottam az exemmel, mert bántott, lehordott mindennek, terrorizált. Életem első kapcsolata volt. Beszélőviszonyban maradtam vele, mert nincs senki, akivel őszintén beszélhet, szüleivel rossz viszonya van, és azt mondta, hogy ha barátilag sem tud senkivel beszélgetni, akkor öngyilkos lesz. Én csak segíteni akarok neki, de undorít, mint férfi, mert szemét módon bánt velem és külsőre sem néz ki jól.

Én közben egy kicsit távolabbi ismerősével randizom már, alakul a kapcsolatunk. Engem egyáltalán nem érdekel az exem, és lelkileg is készen állok az újra, mivel sosem szerettem, magát a kapcsolatot meg már a szakítás után eltemettem. Ő meglátta a közös képünket fb-on, fenyeget, hogy pucér fotókat fog küldeni rólam a srácnak, és elmondja az összes kapcsolati zűrünket, hogy én miket tettem vele, és anyáméknak is szól, hogy ribizli a lányuk. Szerinte lelkileg beteg vagyok, mert az első kapcsolatom után azonnal más után nézek, szerinte csaltam is, normális lánynak legalább nem jár f..asz egy évig az első barátja után.

2020. szept. 1. 11:49
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Na utolsó kérdés:

Fenyegessem meg, hogy feljelentem, ha bármit is csinál a képemmel, vagy pedig csak töröljem tiltsam le, és jelentsem is fel szó nélkül a képek birtoklásáért?

2020. szept. 1. 14:42
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én megszüntetnék vele minden kapcsolatot, és feljelenteném névtelenül. Ne is tudjon felkészülni rá.

A fickót meg felejtsd el, nem éri meg rá pazarolnod semmiféle energiát.

2020. szept. 1. 14:47
 23/23 A kérdező kommentje:
Én is ezen variáció felé hajlok, most nézek éppen utána, hogyan kell, nem csináltam még ilyet. :D
2020. szept. 1. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!