Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg ribis és szemét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ribis és szemét vagyok ezért?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottam az exemmel, mert bántott, lehordott mindennek, terrorizált. Életem első kapcsolata volt. Beszélőviszonyban maradtam vele, mert nincs senki, akivel őszintén beszélhet, szüleivel rossz viszonya van, és azt mondta, hogy ha barátilag sem tud senkivel beszélgetni, akkor öngyilkos lesz. Én csak segíteni akarok neki, de undorít, mint férfi, mert szemét módon bánt velem és külsőre sem néz ki jól.

Én közben egy kicsit távolabbi ismerősével randizom már, alakul a kapcsolatunk. Engem egyáltalán nem érdekel az exem, és lelkileg is készen állok az újra, mivel sosem szerettem, magát a kapcsolatot meg már a szakítás után eltemettem. Ő meglátta a közös képünket fb-on, fenyeget, hogy pucér fotókat fog küldeni rólam a srácnak, és elmondja az összes kapcsolati zűrünket, hogy én miket tettem vele, és anyáméknak is szól, hogy ribizli a lányuk. Szerinte lelkileg beteg vagyok, mert az első kapcsolatom után azonnal más után nézek, szerinte csaltam is, normális lánynak legalább nem jár f..asz egy évig az első barátja után.

2020. szept. 1. 11:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Leírtam, hogy csak sajnálatból és félelemből beszélek vele és csak neten, férfiként számomra rég nem létezik, már a kapcsolat vége felé sem.

A másik meg: én nem engedtem meg soha, hogy fotózzon, a tudtomon kívül készültek képek, és nemcsak blöfföl, elküldte őket.

2020. szept. 1. 12:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ribi. Hogy merült ez fel egyáltalán benned?

Az exedtől VÉGLEG szabadulj meg. Előtted is élt, utánad is fog. Nem a te dolgod ápolni a lelkét, amúgy azt is csak azért akarja, hogy kontrol alatt tarttson.

Ne törődj vele, és semmire, de semmire ne reagálj, amit ír, mond.

2020. szept. 1. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, itt csak egy megoldás van, azelől pedig elzárkózol. Tényleg jobb rettegésben élni, mint lezárni? Szerinted tényleg jót teszel neki azzal, hogy szánalomból írkálsz vele? Megsúgom, hogy nem segítesz neki ezzel egy hangyafasznyit sem, mert nem azt adod neki, amit igazából akar, cserébe feleslegesen kínzod magad.
2020. szept. 1. 12:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha nem tudtál a fotókról, akkor látszik is azokon a képeken, hogy alszol, vagy akármit is csinálsz, de nem nézel a kamerába mosolyogva.

Amúgy a tudtodon kívül készült fotókért fel is jelentheted. Ezt közöld is vele.

2020. szept. 1. 12:28
 15/23 A kérdező kommentje:

Jó, letörlöm most.

Valójában ezt akarom, mert iszonyatosan unom, és igazából azt kívánom, hogy soha többé ne legyen párja, mert csak elrontani tudja úgyis a dolgokat.

Csak félek, hogy visszaél a képeimmel vagy meghal.

Igazából ő mit vár ettől szerintetek? Hogy majd fenyegetéssel rávesz, hogy legyek vele? Akkor sem kapna szeretetet... Akkor minek?

2020. szept. 1. 12:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Tényleg feljelenthetem? Lenne esélye, hogy megbüntetik? Mert akkor tényleg szeretném mondani neki, sőt, ha lehet, akkor nemcsak mondom, hanem tényleg szeretném is feljelenteni, mert félek, és megmérgezi már a napjaimat... Ha keresné a rendőrség, akkor hátha visszavenne...
2020. szept. 1. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad kérdező. Az exeddel szakítsd meg a kapcsolatot, én beavatnám az éppen alakuló kapcsolatomat, vagyis a jelenlegi párodnak mondd el, mivel fenyeget az exed, így ha tényleg megteszi, akkor nem fog hinni neki. Illetve szólj a szüleidnek is, vagy más felnőttnek, akiben megbízol, hogy segítsenek.
2020. szept. 1. 12:31
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy se ribi, se szemét! Tedd félre a sajnálatot és ne tartsd vele a kapcsolatot - ő ezzel tart a markában. A helyedben elmondanék mindent a szüleidnek, illetve az új srácnak is, hiszen az ilyen embertől mint az exed kitelik, hogy majd neki is írkál, milyen vagy őszerinte.

Azzal meg, hogy öngyilkosággal fenyegetőzik (bármennyire hangzik morbidul), ne foglalkozz! Az ő életéért nem te felelsz. Így csak kicsinál lelkileg.

2020. szept. 1. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad zsarolni! A saját életeddel foglalkozz, ne egy bántalmazóéval. Nekem is volt több öngyilkossági kísérletem fiatalon, mert valóban meg akartam halni. Ezért aztán nem zsaroltam vele senkit. Ha véletlen megteszi(nem fogja), az maga miatt van, soha nem más felelős érte.

Tiltsd le mindenhol, és ha továbbra is zaklat, jelentsd fel.

Ha pedig ezzel, hogy tudtodon kívül készült fotókat küldözget az új párodnak, tönkre tudja tenni az új kapcsolatot, akkor nem is kár érte. Olyan kapcsolatra neked nincs szükséged.

2020. szept. 1. 14:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Adok 2000 Ft-ot, vegyél az exednek egy kötelet, add át és mondd, hogy hajrá!

Elárulom, úgysem fogja megtenni. Aki hangoskodik, fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz, az sosem lesz az.

Aki tényleg rászánja magát, arról már csak akkor fogsz tudomást szerezni, ha öngyilkos lett...

2020. szept. 1. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!