Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz kapcsolat után is kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kapcsolat után is kell "gyászolási idő"?

Figyelt kérdés

Egy hete szakítottunk, majdnem 8 hónapig voltunk együtt, csak az első hónap volt jó, utána katasztrófa volt. Csak külsőre tetszettünk egymásnak, előtte nem ismertük egymást, egyből kapcsolatba ugrottunk, ami hiba volt. Sokat veszekedtünk, nem voltunk szerelmesek egymásba. Kb. 1 hónapja visszatért az életembe egy régi ismerősöm, akibe egykor szerelmes voltam, de akkor nem volt lehetőségem komolyabban nyitni felé. Vele régen nagyon jókat beszélgettünk, hasonló az érdeklődési körünk és akkor is úgy gondoltam, hogy ő nekem megfelelő társ lenne. Kicsit fellángoltak bennem az iránta érzett érzelmek. Most lenne is lehetőségem próbálkozni nála.

De mivel szinte most ért véget egy kapcsolatom, nem tudom, hogy így bele merjek-e kezdeni? Mindenki azt ecseteli, hogy nem szabad egyik kapcsolatból a másikba ugrani, de én nem bánom a szakítást, a vége felé már semmiféle érzelem nem volt köztünk. Így is kell gyászolási idő? Ha igen, akkor mennyit várjak?

2020. szept. 1. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyászolási idő mindenkinek más, sőt akár a kapcsolaton belül is megtörténhet. Ha te azt érzed, túlvagy rajta, nem érdekel már, nyugodtan kezdj bele az ismerkedésbe, maximum haladjatok kicsit lassabban. Nem kell egyből beleugrani a másik kapcsolatba, lehet az egy hosszabb randizgatási időszak is. Csak közben magadban azért dolgozd fel az előző kapcsolatodban történteket, biztosan sok tanulsággal fognak szolgálni.
2020. szept. 1. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te esetedben. Ott fellelegzesi idő van.ismerkedj nyugodtan.
2020. szept. 1. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Itt nincs mit gyászolni🤷
2020. szept. 1. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Te már akkor meggyászoltad ezt a kapcsolatot, amikor benne voltál, bőven készen állsz az újra. Viszont nagyon remélem, hogy megtanultad a leckét és soha többet nem ragadsz bele egy ilyen helyzetbe.
2020. szept. 1. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kapcsolatot nem gyász követ, hanem buli. Ennek jegyében az ember könnyebben fellángol olyasmi iránt, ami hosszú távon nem lenne neki megfelelő, szóval nem árt egy kis óvatosság.
2020. szept. 1. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem gyászuolási idő kell, hanem ünnepeld, hogy szabad vagy.
2020. szept. 1. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kell, ha úgy érzed. Én már akkor kihevertem az első kapcsolatomat, mikor még véget sem ért, csak úgymond haldoklott.
2020. szept. 1. 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kötelező.

Sőt nem halt meg senki.

És nem hívnám gyász-időszaknak. Csak sokan ennek nevezik ez a megfelelő szó rá úgymond.

Ez egy időszak míg kihevered, túllépsz rajta és újra elkezdesz esetleg ismerkedni.

Ez lehet 1 perctől egészen évekig.

2020. szept. 1. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 1. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!