Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mindig kiröhögik az új barátjukkal a régieket?
A romantikus üzeneteit, hogy milyen nyálas.
Az ajándékait, hogy milyen olcsó, béna.
A testét, mennyire gáz.
A hobbijait, ruháit, cuccait, hülye szokásait, kedvenc ételeit, mennyire szánalmasak.
Ez mindenkinél alap új kapcsolatban?
Én igen, mivel az előző párom egy undorító, bántalmazó alak volt, aki megérdemli.
A mostani párommal nem tenném ezt, ha szétmennénk, mivel nagyon régóta együtt vagyunk, nem lehet arra kenni, hogy csak egy tévedés, hanem tényleg komoly kapcsolat van köztünk. Még ha csúnyán is szakítanánk, akkor is megbecsülném azt a sok évet, ameddig szerettük egymást, és megtisztelném annyival, hogy nem röhögöm ki mással.
Nem.
Nem szoktam az exeimről beszélni, de ha valakit mégis érdekel valami, akkor tisztelettel beszélek róluk.
Nem hiába voltam velük évekig és bár a szerelem és a vonzalom már régen elmúlt, attól még továbbra is rendes, értékes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!