Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a Mondoconon ismerkedtek meg a barátnőjükkel/barátjukkal azok hogyan ismerkedtek ott vele, milyen szituációban?
Figyelt kérdés
2019. júl. 29. 21:46
1/1 anonim válasza:
Én nem mondoconon hanem egy megyei animés találkozón voltam, de amugy ugyan az csak kissebb! Éppen egy vetítést néztünk páran, és ő pont előttem ült. A vetítés után oda fordult felém és a barátnőm felé. (Ők már ismerték egymást) és bevágott egy hentaios poént. Elnevettem magam utána szóba elegyedtünk. Megdicsért stb. Ő akkor a szervezők közé tartozott, és később elkezdett árusítani tombola jegyeket. Én oda mentem hozzá beszélgetni mivel nem ismertem szinte senkit. Aztán befogott engem is árusítani xd ketten jobban ment az üzlet :D egy óra mulva már profi eladónak éreztem magam mert az elején fura volt hogy idegenek jöttek oda hozzám. Beszélgettünk sokat majd fb on bejelölt és elhívott randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!