Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a leghülyébb indok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghülyébb indok, ami miatt szakítottak veletek?

Figyelt kérdés
Velem azért, mert messengeren nem egybe írom le a hosszabb üzeneteket, hanem részletekben, ezért páromnak sokat jelzett a telefonja és ez zavarta videónézés közben.

2020. aug. 27. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Tudom, hogy megbántanál, meg fogsz csalni, mert sokkal kevesebb vagyok mint az exed. Nem tudom megadni azt, amitől vele úgy mosolyogtál a képeiteken.

Utólag belátom, igaza volt. Fogalmam sincs, egy pillanatra miért gondoltam rá másként, mint egy pancser. :D

2020. aug. 28. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Online ismerkedés, elsőrandinak vacsi és mozi. Ő akart filmet választani. Gondoltam biztos vígjátékot választ, de neeem, valami durva pszicho thrillert választott. Én ezektől annyira parázok, hogy végig csak az előttem lévő széket bámultam, és vizsgatételeket mondtam fel magban. Vége a filmnek, kimegyünk, és azt mondja a srác, hogy velem tuti valami baj van, mert egyszer se rezzentem össze a film alatt, nem szorítottam meg a kezét, szóval tuti sorozatgyilkos vagyok. :O
2020. aug. 28. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:
38%

Miután ismerkedés során felvetettem neki a randi lehetőségét, úgy tett, mintha nem látta volna, két nap múlva meg belém állt, hogy nem akarok vele randizni.

Ugyanez mással: a leegyeztettük a második randi helyét idejét, erre előtte egy nappal rám ír, hogy én(!) nem is akarok vele randizni.

Kapcsolatban: "egy nő nem dughat mással, azt csak a pasiknak szabad? "

2020. aug. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!