Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres nem hiányzom neki?
De hát én sem keresem őt, mégis baromira hiányzik és félek hogy mással lesz hamarosan vagy már volt is..
10.napja hogy szakítottunk, már többször elő fordult és békülés lett a vége. Sajnos hirtelen haragúak vagyunk mindketten és ebből kifolyólag sok a vita.
Mindig kölcsönös volt a békülés, volt hogy én kezdeményeztem, volt hogy ő...
De most annyira megállt minden, várom hogy írjon de semmi. A storymat nézi a facebookon, de nem jelentkezik.
Amikor össze vesztunk letiltotta az üzeneteimet, de most hogy néztem a profilját, láttam hogy engedélyezve van az üzenet tehát írhatnék neki, fel oldott.
Tudom gyerekes ez az egész, de annyira nehéz tovább lépni egyszerűen nem megy, annyira szeretem őt!
25N
Úgy tűnik most vége lett a se veled- se nélküled kapcsolatodnak...
Szakítás érzelmekkel jár, ilyenkor bőven hiányozhat az exed, hiszen jó emlékeitek lehettek együtt, ettől függetlenül el kell fogadni, hogy ennek vége.
Lehet lesz mással, lehet volt is mással, mivel szakítottatok ezért nem igazán tartozik már rád, ahogy rá se hogy te mit csinálsz. Idő és tovább kell lépni.
Ez a tipikus förtelmes tini kapcsolat, amiből 16 évesen is menekülnél, nemhogy 25-ként. Értem hogy szereted, de értelmetlen időpazarlás amit csináltok, csak lehúzzátok egymást. Ennél komolyabb nem lesz, családra gondolni vele teljesen felesleges. Majd napokra meg hetekre eltűnik, te meg a gyerekkel kihúzod valahogy? Vagy mi a jó ebben, hogy random eltűnik és majd megjön, amikor már nem unja a képed vagy nem jött neki össze amit elképzelt (más nővel)?
Visszajön majd, mint mindig, más kérdés hogy neked az nem lesz jó és csak asszisztálsz ahhoz, hogy kihasználjanak.
Nem èrtem, 25 èvesen nincs igènyed normális kapcsolatra? Ez a szakítosdi nem vezet sehova. Az nem mentsèg, hogy hirtelen haragúak vagytok. Mèg egyszer elmegy, hogy csúnyán összevesztek, ès szakítotok, majd bèkültök, de többször nem. Gondolom együtt sem èltek. Ennyi idősen, 3,5 èv után egy tini szintű kapcsolattal (a többszörös szakítás miatt mèg annak is pocsèk) bohóckodsz.
Engedd el, legyen vège ennek a sehova se tartó szrnak, ès adj esèlyt magadnak egy normális kapcsolatra.
De voltunk. Ès minden bizonnyal a többsègünk szintèn átesett hasonló szintű hibákon, ès a szerelem nevèben vesztegettük az időnk, energiánk egy èrtèketlen kapcsolatra, egy arra nem mèltó emberre. Ezèrt
Ezèrt intünk óvva ettől.
A szerelem nem minden. Nagyon nem.
Nyílván mi kívülállók könnyebben beszèlünk, megèlni nehezebb. Attól mèg a helyzet nem változik. Attól, hogy szerelmes vagy, mèg önmagában nem lesz èrtelme ennek a kapcsolatnak. Hogy látod vele a jövőt? Mi a terv? Ha esetleg összeköltöznètek, ès összezörrentek, akkor majd állandóan szètcuccolgattok napokra, mert nem tudjátok normálisan kezelni a problèmákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!