Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 1 hét után újra keres,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 hét után újra keres, akkor hiányzom neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel kavartunk..megbeszéltük,hogy nem akar semmi komolyat,de időközben nekem egyre fontosabb lett.

Messze lakik tőlem szóval főként interneten keresztül szoktunk beszélgetni.

Múlthéten pénteken beszéltünk utoljára,de nem válaszolt akkor arra amit irtam. majd ma mintha mi sem történt volna írt,miújság? Vajon miért jutottam eszébe neki, ha nem vagyok fontos számára?

2019. júl. 5. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Csak a lyukad hiányzik, amit néha megkap. Nem gondoltad volna, mi? Irány a tini kat. ennyi ésszel!
2019. júl. 5. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Oké, 1-es, ha meg a lány nem ír rá a pasira, akkor az azzal oltják le itt a gyk-n, hogy mit játszmázik, ő is írhat, stb...stb...

Ha ráír a nő, és jelentkezik a hapi, akkor meg ócska, és csak a 3,14nája kell.

Fő a következetesség.

2019. júl. 5. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 nem tudom, hogy miről beszélsz.

Itt a srác egyértelműen kijelentette, hogy mi kell a kérdezőtől.

Csak azt mondtam, hogy ne lássunk már egyből többet olyanba, ahol "kavarnak" + meg is mondták neki, hogy ennyi, mert ráír egy hét után (holott addig leszarta). :D

2019. júl. 5. 19:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves megjegyzést első kommentelő,az agyiszintem szerintem nem ettől több vagy kevesebb:)

Ez a kavarás már fél éves történet,és már 3 hónapja nem is találkoztunk mert mint emlitettem 120km van közöttünk..nem vártam,hogy szerelmes legyen nyilván,csak nem értem miért érdeklődik így is,ha találkozni nem tudunk. Annyira nagy barátok sose voltunk,hogy emiatt keressen engem.

2019. júl. 5. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Talonrol nem hallottal? :) Nem en vagyok "kedves", te vagy naiv.
2019. júl. 5. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hanyagold. Én is hasonló helyzetben vagyok. Az ilyen csak akkor keres ha épp feláll neki másért nem.
2019. júl. 6. 11:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd. Csak a lehetőséget tartja fent. Van neki helyben is nő. De mivel írtad, hogy volt köztetek is valami, így még lehet később is. De csak annyi. Ehhez meg néha írni kell
2019. júl. 6. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem csak nincs jobb nalad igy maradtal te
2019. júl. 6. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!