Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Igazam volt, hogy kiakadtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazam volt, hogy kiakadtam azon, hogy egy lány Messengeren keresztül mondta meg, hogy nem szeretne velem kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Több hónapig randizgattam a lánnyal heti rendszerességgel. Tudta, hogy nagyon kedvelem. Szerintem tiszteletlen, gyáva dolog volt.

2020. aug. 17. 19:08
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
78%
#nem szerelmes beléd....miért ennyi randi után mar full szerelemnek kell lennie?? Szerintem az igazi szerelem lassan alakul ki.
2020. aug. 17. 19:48
 12/44 A kérdező kommentje:

7-es!

Látom ezen a lányok kívül is vannak olyanok, akik szerint nem érdemel meg annyit egy több hónapos randizgatás, hogy a másik szemébe mondja a dolgot. Nincs ideje rá? Arra volt, hogy csomó helyre elvigyem?

2020. aug. 17. 19:48
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
#12: ha sok pénzt költöttél rá, és ezt szó nélkül elfogadta, az a szakítást is figyelembe véve gáz. Ha nekem közben rossz érzésem lett volna, én biztosan nem lettem volna hajlandó engedni, hogy egy fillért is költsél rám.
2020. aug. 17. 20:18
 14/44 anonim ***** válasza:
26%

Lovagolhatsz még a szakítás módján hónapokig, a tényen nem változtat: szakított.

A szakítás módja nem téged minősít, nem kell kellemetlenül érezned magad. Légy hálás, hogy megszabadított magától, az ilyenek másznak rá a haverodra,barátodra,bátyádra,öcsédre, apádra.

Ha tiszán hallasz, tisztán látsz, és tisztán érzed a lányt, akkor már tudtad volna mi várható tőle, de te inkább az édes rózsaszín illúziók felhőiben ringattad magadat.

2020. aug. 17. 20:24
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha több hónap randizas alatt nem volt előre lépés akkor ott sanszos hogy nem is lesz. Nyilván nem kell pár hét után mar osszejonnod valakivel ismerd meg az illetot de azert tobb hónap, erted mit akarok mondani.
2020. aug. 17. 20:40
 16/44 A kérdező kommentje:

15-ös!

Csak pont ő volt az, aki kérte, hogy lassan haladjunk, én pedig ezt tiszteletben tartottam. Elég félénk, bizonytalan lány volt.

2020. aug. 17. 20:46
 17/44 anonim ***** válasza:
27%
Ha viszont mindenféle flancos helyre vitted, az lejöhetett neki úgy is, hogy meg akarod vásárolni őt, ez nem jutott eszedbe? Egyébként mennyire sikerült megismerned, miket tudtál meg róla ez alatt az idó alatt?
2020. aug. 17. 20:48
 18/44 A kérdező kommentje:

Olyan nagyon drága helyekre nem vittem, de egy esetet leszámítva mindig én fizettem. Akkor felajánlotta, hogy ő akar fizetni.

Az a baj, hogy olyan sokat nem tudtam meg róla, mert elég zárkózott volt. Az érzéseiről nem mert beszélni, hiába hoztam szóba, hogy milyennek látom őt. Nem akart megnyílni nekem, én meg nem erőltettem, ha nem akarja.

2020. aug. 17. 20:55
 19/44 A kérdező kommentje:
Még arra gondoltam, hogy bár kicsit haragszok rá, de jó lenne átbeszélni a dolgokat személyesen. Mi a véleményetek?
2020. aug. 17. 20:57
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
#18: ha nem akart megnyílni neked, akkor mi értelme volt a randizásnak? Miért nem zártad le te a dolgot? Egyszerűen nem értem.
2020. aug. 17. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!