Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy kapjak még egy esélyt tőle?
Figyelt kérdés
Egy hirtelen felindulásból szakítottam egy lánnyal. Igazából csak jelezni szerettem volna neki azt, hogy amit csinál az nem helyes. Egy nagyon jó és szerelmes kapcsolat volt mindkét részről, tulajdonképpen egy gyerekes vita miatt lett vége. Szeretném visszakapni, de elutasító ebben. Ilyeneket mond, hogy ő még szeret és hiányzom neki de nem tudja ezt így folytatni, hogy hülye viták miatt mérgezzük a kapcsolatot.
Sokszor voltam gyökér ez tény. De tényleg szeretem és tudom, hogy ő is. Mit tehetnék? ő 21 én 28
Nagyon köszi a segítséget előre is!
2020. aug. 17. 19:06
1/6 anonim válasza:
Hát ha tényleg szeret,akkor hagyd kicsit csillapodni. De azt gondolom,te nem fogsz tudni nagyot változni,tehát nem fog menni.
2/6 anonim válasza:
Max, ha felajánlod, hogy pincsi leszel s követed az ő általa előírt házirendet...
3/6 A kérdező kommentje:
Csak tudni szeretném, hogy hozhatnám helyre.
Egy hete nem beszéltünk, kezdem úgy érezni veszett az ügy és tényleg szeretnék tenni ellene valamit.
2020. aug. 17. 19:15
4/6 anonim válasza:
Hát, van aminek kapa a vége. Van egy jó mondás kérdező: Eső után köpönyeg. Azaz el kell fogadnod, ha nem kell neki a bocsánatod. Ne zaklasd, ha akar valamit, úgyis keres! Ha nem, az maga a válasz.
5/6 anonim válasza:
Ha annyira jól működő szerelmes kapcsolat lett volna nem szakitottal volna vele hirtelen felindulasbol sem. Kaparj még utana kicsit ha pedig nem akkor fogadd el es lepj tovább
6/6 anonim válasza:
"Sokszor voltam gyökér ez tény. De tényleg szeretem" Ha nálad ez a szerelem akkor miért csodálkozol, hogy nem kér belöle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!