Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nálatok szakító ok?
A barátnőm, tudja, hogy túrom az orrom, de mindig kezet mosok utána és zsepibe rakom el. Csakhogy nemrégiben elkezdtem egy másik módszert, hogy a saját térdemre rakom a taknyot és hagyom megszáradni rajta, majd lesöpörgetem. Amikor ezt a barátnőm meglátta teljesen kiakadt, hogy miért törlöm magamba a taknyom, és most szakítani akar, ráadásként el akar költözni tőlem😥
23/F
elképzeltem a helyzetet, hogy a párommal ülünk egymás mellett és látom, hogy a térdére keni a fikáját...
hát hogy is mondjam, nem lenni túl szexi, valószínűleg kínosan röhögnék egyet és megjegyezném, hogy ez undorító.
ezért nem hiszem, hogy szakítanék..
ez a sok ember, aki így nyilvánul meg, ne modja már nekem, hogy ők nem szoktak fikázni. lehet, hogy a párom előtt ezt nem illik, de azért na.
nekem is van, hogy szúrja az orrom, kiszedem és elpöckölöm, ha egyedül vagyok. :D
nyilván utána alap a kézmosás, de megesik az ilyen.
ne legyetek már álszentek, biztos mindenkinek vannak ilyen kis "mocskos titkai".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!