Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a pasitok egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a pasitok egyszer prostizott volna azt megbocsájtanátok vagy szakító ok?

Figyelt kérdés

Még mielőtt megismerkedtetek egymással elment volna egy alkalommal egy lakásos prostihoz.

Csak egy alkalommal.

Érdekelne titeket vagy szakítanátok?

2019. máj. 27. 11:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Mindenkinek van egy története, de mivel nem melletem csinálta nem érdekelne.
2019. máj. 27. 11:47
 2/25 anonim ***** válasza:
67%
Engem baromira nem érdekelne, ha nem a kapcsolatunk alatt történne a dolog.
2019. máj. 27. 11:48
 3/25 anonim ***** válasza:
22%
A nők nagyrészt szakítanak ilyenért. Nehogy elmondd... soha.
2019. máj. 27. 11:54
 4/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem érdekelne egyáltalán. Csak akkor zavarna ha mellettem járna prostihoz.

De sok olyan nőt ismerek, akik állítják, hogy nekik ez tragédia és sosem lennének együtt ilyennel.

2019. máj. 27. 12:09
 5/25 anonim ***** válasza:
65%

Én sajnos AZ a nő vagyok, akinél ez kizáró ok. Ha a kapcsolat alatt tudom meg, akkor több mindentől függ. Valószínű, hogy egy amúgy jól működő kapcsolatot nem dobnék el ezért. De felvet bennem pár kérdést az illetővel kapcsolatban.

Miért? Mikor? Hányszor?

Egyszer fiatalon buliból? Rendben.

Rendszeresen mert lúzer volt ingyen csajt találni? Ez már nincs rendben.

Azért mert aberrált és csak egy hivatásos teszi meg neki amire vágyik? Szintén kizáró ok.

Nekem maga a tudat a zavaró, hogy az illetőnek az az igénye, hogy megvegyen x időre egy nőt, mint egy tárgyat, és teljesen érzelem mentesen beleürítsen. Mintha csak egy fizetős budira menne.

2019. máj. 27. 12:20
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
5-öst adom, engem is az piszkálna, hogy neki a nő öröme nem fontos, azt meg lehet venni.
2019. máj. 27. 12:21
 7/25 anonim ***** válasza:
54%
Szakítanék. Nem érdekelne ha lenne tucatnyi egy éjszakás kalandja, de a prostizás más. Aki b...szást vesz, ahhoz nem akarom, hogy közöm legyen.
2019. máj. 27. 12:24
 8/25 anonim ***** válasza:
36%

#7 Miért más amúgy az egyéjszakás?

Ezt sohasem értettem a nőkben. Miért nem ítéltek el egy ugyan olyan érzelemmentes b...szást, ahol csak a dugás öröme a lényeg?

Lehet van vonzalom... és éppen ez a hatalmas probléma!

Van vonzalom, de kapcsolathoz mégsem elég, vagy egymást tárgyként kezeljük sőt általában az egyik fél úgy is többet akar. Nagyrészt jól összekeveri a dolgokat egy egyéjszakás dugás és komoly lelki sebeket okoz.

Pszichopaták vagytok ha az egyéjszakás oké, a qrva meg ördögtől való.

Legyen már egy kis következetesség, vagy egy minimális logika a gondolkodásotokban, mert ez így annyira szánalom.

2019. máj. 27. 12:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
EZ még nem zavarna. MIndenkinek van múltja. Az viszont már kizáró ok lenne, ha olyan szinten űzte volna a prostizást, hogy a Rooszlányokon és Beszámolókon havonta akár több értékelést írt volna és nicknévről is ismerik már egymás között a lányok.
2019. máj. 27. 12:36
 10/25 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk ez pont így történt, de még azelőtt, mielőtt összejöttünk. A pasimnak a legelső alkalom volt. Olyan szempontból rosszul esik, hogy kezdetben nem akartam vele találkozni még mielőtt ez megtörtént, mert akkor velem feküdt volna le, de most már mindegy, kár azon problémázni, amit úgysem tudunk már megváltoztatni.

Amúgy én is nagyon meg akartam szabadulni a szüzességemtől, úgyhogy az én sztorim is csak egy fokkal volt jobb ennél. Ítélkezni könnyű annak, aki nem élte át ugyanazokat a kudarcokat.

2019. máj. 27. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!