Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha a pasitok egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a pasitok egyszer prostizott volna azt megbocsájtanátok vagy szakító ok?

Figyelt kérdés

Még mielőtt megismerkedtetek egymással elment volna egy alkalommal egy lakásos prostihoz.

Csak egy alkalommal.

Érdekelne titeket vagy szakítanátok?

2019. máj. 27. 11:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

Ha jól látom nem az volt a kérdés, hogy ki pszichopata és ki nem. Normális ember válaszol a kérdésre, nem pedig a válaszadókat kezdi fikázni. Ez az oldal nem azért van.

De ha már személyeskedünk akkor te is biztos támogatod a prostizást, különben nem akadtál volna ki. Szóval ne itt éld ki a frusztráltságodat. Csak egy jó tanács.

2019. máj. 27. 12:38
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

#8 Látod, itt szubjektív véleményeket várnak és lepontozzák. Gondolom ha egy férfi eljátszaná egy nőnek, hogy érdekli és kapcsolati szándékkal közeledve megfektetné utána meg eltűnne mint szürke szamár a ködben, akkor maga lenne a megtestesült gonosz.(Szerintem is az az ilyen ember).

Ezzel szemben 1-2 szer kipróbálni egy prostival gáz. Pedig ugyanaz a kettő,mindkettőre költ valamennyit (randik, csoki, virág stb, a prostinak meg a menet ára), de ugyanúgy csak dugás az eredmény. Akkor miért probléma, ha ezt úgy teszi, hogy nem ver át vele senkit? Hogy nem hazudik, nem hiteget?

Attól, hogy egy férfi volt már prostinál az még nem jelenti azt, hogy nem tud összeszedni egy nőt vagy erkölcstelen. Nőként írom ezt, fikázzatok nyugodtan.

2019. máj. 27. 12:38
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

Normális férfi nem tesz tönkre egy lányt sem, és fizetnie se kell érte. Ha normális értékrendje van. Ha nincs komoly kapcsolata, akkor se a prostizás meg a másik átverése létezik, mint lehetséges opció. Csak ez a könnyebb. De szerintem egyik se jó, nyilván.

Én személy szerint nem tudnám élvezni az együttlétet úgy, hogy tudom hogy a másik fél csak megjátssza hogy élvezi, közben meg csak a pénz van a szeme előtt.

2019. máj. 27. 12:44
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

#8 Azért nem ítélik el az egyéjszakást mert az mát disszonanciát keltene. Ugyanis nekik is ugyan úgy vaj van a füle mögött. Fiatal egyetemista partizós lányok voltak, ne áltassuk magunkat... legtöbbnek volt nem egy egyéjszakása. Arra nem voltak elég jó nők, hogy az ilyen 50-100 dugásos alfahímek kapcsolatban maradjanak velük, vagy csak simán nem akartak kapcsolatot, csak dugni egy jót. Nincs ebben semmi gond, csak be kéne ismerni akkor hogy fiatalon ugyanúgy qrválkodtak ők is :D

Az égvilágon semmi különbség nincs a kettő között (prosti vs. Egyéjszakás), csak a nők többségénél az egyéjszakás "legalizált" így az elnézhető. Nem mellesleg még bizonyítja az alfahímséget is a hölgy számára. Jó érzés megzabolázni egy csődört különeleges nőként, igaz? (Ideig óráig, amíg tovább nem áll)

2019. máj. 27. 12:50
 15/25 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként nekem van tapasztalatom mindkettőben.

Sok sok sok csalódás, balf.szság és szüzesség miatti női kegyetlenkedés, szakítás után fogtam magam és elmentem vénszűzként 1x prostihoz.

Teljesen normális lány volt, mintha a fodrászomhoz mentem volna. Magamon is csodálkoztam, hogy hát ez mennyire nem jelent gondot erkölcsben. A szex szar volt, nyilván érzések nélkül nem jelent semmit...de legalább túl voltam a dolgon.

Aztán később azonnal lett egy rövidebb kapcsolatom, a szex jó volt igazi barátnős. Onnantól datálom a szüzességem végét. Majd egy egyéjszakásba is belekeveredtem egy buli után...

Hát teljesen beleestem a lányba, részéről csak egy részeg dugás volt. 3 hóbapig kínzott, miközben más pasikkal is lefeküdt, meg versenyeztetett mint vmi szaros Overdose versenylovat. Hálisten túltettem magam rajta...de az összes közül az egyéjszakás generálta a legeslegtöbb szenvedést lelkileg.

Mindig szarul jár valaki abban... csak nem ismerik el.

Sebaj, ez van. Tanul az ember. Most már sínen vagyok. Természetesen a prosti örök titok lesz.

2019. máj. 27. 12:56
 16/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Mivel ismerem a párom jelenlegi formájában, és emberileg sokra tartom, így nálam nem okozna gondot a múltja.

Inkább kifaggatnám arról az éjszakáról.

Nekem a jelen számít. Ha akkor ott szeretem, tisztelem és férfi a számomra, mert minden gondolata és cselekedete ezt tükrözi, akkor ott bennem ez a dolog nem okozna törést.

2019. máj. 27. 13:57
 17/25 anonim ***** válasza:

#16, Na ez egy korrekt, érett gondolkodásmód.

Fordítva én is ugyan így vélem férfiként.

Mindenkinek lehetnek botlások/kalandok a múltjában. A jelen a fontos.

2019. máj. 27. 14:05
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

"Aki b...szást vesz, ahhoz nem akarom, hogy közöm legyen."

Az egyéjszakás is ugyanaz pedig, csak ott nem pénzzel fizetsz, hanem b...szással.

2019. máj. 27. 14:29
 19/25 anonim ***** válasza:
40%

#8 Húúúúúha de aggódnak egyesek a személyes világnézetem miatt....

Az irónia legnagyobb csúcsa pszichopatának hívni valakit, aki képes felfogni hogy mi a különbség egy kölcsönösen élvezetes szexuális kaland között, és aközött, hogy kibéreled valakinek a hüvelyét, aki amúgy NEM akarna lefeküdni veled. Ha akarna, nem kérne pénzt.

K.u.rvanéni nem élvezi veled a "szexet".... Ő elviseli a kis farkadat azért, hogy legyen mit enni holnap, meg holnap után, legyen miből fizetni a lakást, stb.

Namármost, ha már felhoztad a pszichopatákat: nem pszichopata dolog élvezni a közösülést egy olyannal, aki nem élvezi veled? Hogy képes egyáltalán felizgulni az, aki TUDJA, hogy márpedig ő a másiknak nem kell?

Aki így tekint a másik testére, és magára a szexre, az számomra annyira idegen, és viszonylag visszataszító is, hogy had legyen már jogom ahhoz, hogy az ilyennel nem kezdek. Megengeded, ugye? Mondd, hogy igen....

Próbáld meg összerakni fejben, hogy mi a különbség a lelkes beleegyezés és a tranzakció között, de amíg ez nem megy, addig a helyedben igen gyorsan leállnék mások pszichopatának hívásával.

2019. máj. 27. 14:55
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

#19, Ha neked megy az érzelemmentes dugás úgy, hogy másnap kalap kabát és mindenki megy a dolgára, hisz csak ba..szás volt.

Ha ezt érvként próbálod lenyomni a torkunkon, akkor a szememben ugyan olyan ócska ku..rva vagy, mint aki pénzt fogad el. Csak az legalább tiszta lapokkal játszik. Ott tényleg testiségről van szó, nincs belekeverve az hogy lehet a másiknak ez egy rettentő rossz érzelmi hullámvasút lesz.

Nem érzed a hatalmas logikai bukfencet? Ítélkezel, miközben ugyan azt csinálod :D Nevetségessé teszed magadat és az érvrendszeredet. Szerintem inkább ne erőlködj, nem akarsz tovább égni a nőtársaid előtt.

Igen is valamilyen szinten szichopátia az, aki érzelmek nélkül képes csak b..szni valakivel, aztán hazmenni. Igen is pszichopata az, aki pedig úgy megy bele egy ilyenbe, hogy tudja szegény pasi teljesen odavan érte, ő meg odaveti a rombuszhúst, mert épp tüzelő szuka fázisban van.

Nekem semmi bajom egyébként az egyéjszakással, sem a prostikkal. Mindenki azt csinálja amelyiket akarja. Rohadtul a magánügye az embernek... csak ettől az álszent szarságtól fordul fel a gyomrom...

2019. máj. 27. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!