Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minden nap rágondolok, el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap rágondolok, el akarom felejteni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél évig voltunk együtt az exemmel Aki egyik napról a másikra szakítani akart. Elég lezáratlan volt a dolog, de békésen váltunk el egymástól. Fél éve szakítottunk és a szakítás után párszor összevesztünk,mert bele akart szólni az életembe úgy,hogy ő szakított velem. Most ő mondhatni utál engem és a veszekedésünk óta ami 1 hónapja történt, folyamatosan rá gondolok. Én nagyon nehezen éltem meg a szakítást, nagyon szerelmes voltam. Az ismerőseink körében is próbál engem lejáratni és nem értem az egészet. Én csak elakarom felejteni,de egyszerűen nem tudom. Rossz érzés,hogy akit a világon legjobban szerettél és elakart szakadni tőled most utál azért amilyen az életed nélküle.

20/L

2020. aug. 12. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy sima bosszú, van aki ezt rejtve több mint 20 éve csinálja egy exnővel.

Úgy, hogy te még nagyon nagyon az elején vagy.Kitartást neked.

2020. aug. 12. 08:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg tudatosan nem gondolni rá...
2020. aug. 12. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 Azt hogy kell? Mármint hatásosan? Mert van mikor az ember elfoglalja magát, de háttérben csak jelen van a másik. Vagy ahogy kis üres járat van az ember agyában, rögtön akaratlanul is már ott van a gondolataiban.
2020. aug. 12. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Rengeteg pasi van (és abból legalább egy rád vár).

Nem ezt a civakodó, kellemetlenkedő alakot kell elfelejtened, hanem újítani egy másikat.

Aki balhézik veled és lejárat az ismerőseid előtt az jobb sosem lesz, csak egyre rosszabb.

Az új pasival minden elfog halványulni, ami a régi pasidhoz kötött.

Egy új világ fog kinyílni előtted, ami a boldogság és az örömök világába visz.

(Meglátod majd, hogy a mostani helyzeted csak egy múló elfoszló rossz álom marad, amit aztán gyorsan és végleg teljesen elfelejtesz.)

Amíg nincs új, a régit nem lehet elfelejteni!

Hajrá, már ma kezd el keresd, aki csak rád vár.

2020. aug. 13. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!