Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap rágondolok, el akarom felejteni mit tegyek?
Másfél évig voltunk együtt az exemmel Aki egyik napról a másikra szakítani akart. Elég lezáratlan volt a dolog, de békésen váltunk el egymástól. Fél éve szakítottunk és a szakítás után párszor összevesztünk,mert bele akart szólni az életembe úgy,hogy ő szakított velem. Most ő mondhatni utál engem és a veszekedésünk óta ami 1 hónapja történt, folyamatosan rá gondolok. Én nagyon nehezen éltem meg a szakítást, nagyon szerelmes voltam. Az ismerőseink körében is próbál engem lejáratni és nem értem az egészet. Én csak elakarom felejteni,de egyszerűen nem tudom. Rossz érzés,hogy akit a világon legjobban szerettél és elakart szakadni tőled most utál azért amilyen az életed nélküle.
20/L
Ez egy sima bosszú, van aki ezt rejtve több mint 20 éve csinálja egy exnővel.
Úgy, hogy te még nagyon nagyon az elején vagy.Kitartást neked.
Rengeteg pasi van (és abból legalább egy rád vár).
Nem ezt a civakodó, kellemetlenkedő alakot kell elfelejtened, hanem újítani egy másikat.
Aki balhézik veled és lejárat az ismerőseid előtt az jobb sosem lesz, csak egyre rosszabb.
Az új pasival minden elfog halványulni, ami a régi pasidhoz kötött.
Egy új világ fog kinyílni előtted, ami a boldogság és az örömök világába visz.
(Meglátod majd, hogy a mostani helyzeted csak egy múló elfoszló rossz álom marad, amit aztán gyorsan és végleg teljesen elfelejtesz.)
Amíg nincs új, a régit nem lehet elfelejteni!
Hajrá, már ma kezd el keresd, aki csak rád vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!