Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megérezheti, hogy mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérezheti, hogy mennyire szeretem, ha rágondolok?

Figyelt kérdés

egy sráccal nem tudtunk összejönni különböző okok miatt, de mindketten vonzódtunk egymáshoz, mostanra útjaink elváltak.

én szeretem, és sokat gondolok rá.

van egy olyan szertartásom mostanság, hogy minden este 9 és 10 között erősen gondolok rá, szerelemmel.

szerintetek megérezhet ebből valamit, vagy ilyen csak a filmekben van?

nem mondhatom el már neki, hogy mennyire szeretem,csak rágondolni tudok.

2017. márc. 29. 03:59
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Mennyi idos vagy? En 16evesen jatszottam ilyet:) bejott;)
2017. márc. 29. 04:24
 2/7 A kérdező kommentje:

szerintem ez nem korfüggő.

szeretsz vkit, gondolsz rá.

mindig érdekelt, h. ezt a másik megérezheti-e vmilyen szinten.

2017. márc. 29. 04:28
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Ha annyira egymásra vagytok hangolva, talán. Ha ő is így érez irántad, lehet hogy azért gondolsz rá, mert gondol rád 9 és 10 között :).

30/f

2017. márc. 29. 04:32
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

Juhj, szerintem ezt gyorsan fejezd is be! Nem viccelek! Ki fogod magad készíteni!

Volt egy pasim akivel azért mentünk szét, mert elköltözött máshova megélhetése miatt. Kínlódtunk mindketten, de tudtuk, hogy mennie kell.

Az is rossz volt, ha eszembe jutott, nemhogy még rituális szertartás gyanánt magamba is tukmálni a szerelem érzetet.

Szerintem ki fogod magad készíteni! De úgy torpára. Azonnal fejezd be ha jót akarsz! Kösd le magad valamivel, találj magadnak elfoglaltságot, de ezt ne.... Inkább ha már szertartásozol, akkor próbálj a szeretetre gndolni vagy a pozitív dolgokra, meditálj, de ne koncentrálódj egyetlen emberre. Nem egészséges.

2017. márc. 29. 06:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszer volt, hogy összevesztem egy exemmel és elég mérgesen váltunk el, az utolsó pillanatban mégis visszafordultam (tömegközlekedésről) és már ott jött szemben a megállóban engem keresve (nem ott köszöntünk el egymástól), az egy csodálatos érzés volt. Akár megérezheti, akár nem, szerintem várj egy kicsit és keresd meg utána, ha ilyen fontos számodra. Talán ő is ép rád gondol folyamatosan. Amíg képes vagy cselekedni, addig sosincs veszve semmi.
2017. márc. 29. 07:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak és kizárólag akkor érzékelheti, ha lát téged.

Akkor pedig a tudatalatti egyszerűsíti le az agy által feldolgozott bazisok adatot.

Olyanokból gondolhatja, hogy szereted, mint a testbeszéded pl. vagy akár a feromonoknak is lehet hatása. Tehát amikor elkommunikálod neki konkrétan, épp csak nem mondod.

Amiről te beszélsz, telepátia, az csak a filmekben-könyvekben létezik, kitaláció. Sajnálom.

2017. márc. 29. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne kitaláció a telepátia? Az ember agya egy adóvevő és folyamatosan sugároz és fogad jeleket, mint egy rádióantenna. Simán érezzük egymás jelenlétét, csak nem tudjuk feltétlenül dekódolni, az az érzünk egy érzésköteget, de nem feltétlenül tulajdonítjuk annak a jelenségnek, amihez valójában tartozik. Kérdező: a technikád jó, biztosan sugárzol felé, biztosan érez valamit, például egy jó életérzést, vagy érezhet valamilyen impulzust, de nem fogsz neki képekben megjelenni az agyában, tehát nem fogja tudni, hogy tőled származnak ezek az érzetek.
2017. márc. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!