Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális, ha az anyja is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha az anyja is ezzel jön?

Figyelt kérdés
Már másodjára jöttem össze a fiaval. Mindkét alkalommal kidobott. Az elsőnél meg is csalt. De az anyja engem okol, hogy nem tettem meg mindent a kapcsolatért. És ahhelyett, hogy másodjára örültem volna, hogy a fia komolyan gondolja velem, én a múltat nezem. Nem olyan könnyű kitörölni egy megcsalast...Foleg, hogy most másodjára is lelepett egy nővel... Engem okol az anyja, hogy nem vagyok neki elég jó, és valami hiányzott neki,és semmit se tettem a kapcsolatert, mert én öt nem vettem elég komolyan. Ő komolyan vett...másodjára is benozott a hatam mogott...
2020. aug. 10. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem sz#rja le, hogy mit mond az anyja? Nyalogassa csak a kicsi fia fenekét, aztán csodálkozzon, hogy még 30 év múlva sem tudott produkálni egy unokát, sem egy értelmes kapcsolatot.
2020. aug. 10. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyuci pici fia ... örülj neki , hogy megszabadultál tőlük!

Hidd el, az ilyen anyának egyetlen egy nő se lesz jó , mindegyikben találni fog hibát . Nehogy már a pici fia életèben egy másik nő legyen első helyen ...

2020. aug. 10. 09:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előzőkhöz. A szülők (főleg a fiús anyák) mindig elfogultak a pici fiukkal kapcsolatban. Utána meg kígyót-békát kiabálnak a szemét ex-menyre, hogy kétheti egyszer van láthatás, miután a fiúkának nem sikerült lakatot tenni a pöcsére. Tapasztalat.

(Persze van kivétel is, pl. anyósom, na ő osztja a fiát rendesen. Egészségesebb kapcsolatuk is van, mint sok anya-fia párosnak.)

2020. aug. 10. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is tapasztalom, hogy a szülők mindig elfogultak a gyerekükkel szemben.

Ne vedd magadra, még akkor sem, ha nehéz.

2020. aug. 10. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én már megtanultam, aki egyszer megcsal, az másodjára is megfog. Nem kellett volna újrakezdeni.

Az meg csak hab a tortán, hogy az anyja így viselkedik.

Teljesen jól leírták a többiek, az ő kicsi fia, nem érdemes vele foglalkozni.

Keress normális férfit!

2020. aug. 10. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Örülj hogy egy ilyentől megszabadultál. Majd az anyját dugja és jöjjön vele össze. Majd rájön ha esetleg nem lesz
2020. aug. 10. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!