Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss szakításnál mennyire helyénvaló a másik facebook oldalára a gyerekéről újjonnan kitett képeit szivecskésen lájkolgatni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 11:15
1/7 anonim válasza:
Semennyire. Ha már ennyire fontos a facebook, meg a másik figyelése, akkor egy like pont elég.
2/7 anonim válasza:
Semennyire, kopj le róla, ha már elhagyott.
4/7 anonim válasza:
Ha már szakítottatok, minek kell még szivecskézgetni a másik facebookjára? Én ezt fel nem tudom fogni.
5/7 anonim válasza:
Van egy kis lelki terror jellege. Ha pedig uj parja van, szarkeveres is.
6/7 A kérdező kommentje:
Engem lájkolgat, nem én őt, csak nem értem miért csinálja, mikor tudja, hogy mennyire fáj, hogy így kellett döntenem, hogy vége legyen és akkor még direkt jelzi, hogy figyel engem...
2020. aug. 7. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!