Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újra kezdeni az exszel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra kezdeni az exszel?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki újra kezdte és jól működött a dolog? Tudom felmelegítve csak a káposzta jó, de hátha valakinek van siker története :)
2020. aug. 5. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem javaslom.
2020. aug. 5. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt, megbocsátottam . Aztán megint megcsalt .

Semmi értelme .

2020. aug. 5. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy vannak olyanok, akiknek sikerült, de az esetek többségében nem ez van.
2020. aug. 5. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha változik abban amiben reggebben rossz volt?!
2020. aug. 5. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, hiába fogja mindenki ellenezni, vagy azzal győzködni téged, hogy nem nem nem ne tedd meg....Te úgy is meg fogod próbálni. Mindig ezt teszik az emberek.

Szóval próbáld meg, maximum sírás lesz a vége, és max kikötsz itt újra egy kérdéssel, hogy az exemmel újra összejöttem de egy szemét köcsög volt...mit tegyek most, hogy túllépjek rajta....

2020. aug. 5. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdtem. Működött, de más miatt mentünk szét, és nem azért mint a többségnek akik itt nyilatkoznak.
2020. aug. 5. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, működik. :)

Mikor szétmentünk mindketten hibáztunk, én szörnyen hisztis voltam és mindenen problémáztam, ő meg elfojtotta a dolgokat és kb beállt papucsnak, hogy inkább béke legyen. Persze idővel kibukott belőle minden, ahogy belőlem is, teljesen rossz volt a kommunikáció köztünk akkoriban.

3 hónapot voltunk külön, majd újra próbáltuk, mert nem igazán tudtunk (és nem is akartunk) túllépni a másikon. Különlét alatt is sokat beszélgettünk és hatalmas pofon volt mindkettőnknek a szakítás. A 3 hónap alatt feltudtuk ismerni a saját hibáinkat, ezeket beláttuk és elnézést is kértünk mindenért.

Ennek már 4 éve, szuperül működünk, jobb a kapcsolatunk most mint anno a rózsaszín ködben. :)

Szerintem a kulcs az, hogy mindketten ugyanannyira akarjatok javítani a hibáitokon és hogy ezeket beismerjétek!! Ha mindig a másikat hibáztatjátok sosem haladtok előre. Igenis kell saját magunkat fejleszteni. Meg persze sokat számít, hogy akartok-e dolgozni a kapcsolaton, van-e ehhez elég szeretet. Nálunk volt.

Hajrá. :)

2020. aug. 5. 11:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még annyit elfelejtettem, hogy 1 év után mentünk külön 3 hónapra, és azóta (4 éve) vagyunk együtt újra.
2020. aug. 5. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor működhet, ha mindkét fél hajlandó változtatni bizonyos dolgokon. Ha viszont ez nem így van, akkor úgyis ugyanúgy vége lesz megint egy idő után.
2020. aug. 5. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem csak akkor jöhet szóba az újra kezdés, ha valami külső tényező miatt lett vége, de amúgy kölcsönösen megvolt minden. Például túl fiatalok voltatok még, aztán közbe jött egy költözés a szülők által. Menni kellett, ti meg szakítottatok, hiszen nem volt más megoldás. Később ebből mèg lehet bármi, ha komolyan szerelmesek voltatok egymásba.

Abban az esetben viszont, amikor az egyik fél szakít szándékosan a másikkal, mert nem akarja őt igazán, nah ott az égvilágon semmi értelme az újrakezdésnek. Ha nincs ló, jó a szamár is? A f*szt azt.

2020. aug. 6. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!