Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El fog múlni valamikor az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog múlni valamikor az az érzés, hogy a közös helyek láttán összeszorul a szívem?

Figyelt kérdés
13 évig voltunk együtt a párommal, ő az első az életemben...Ő szakított velem, úgy érezte, hogy nem szeretné velem leélni az életét. Ennek már 3 hónapja, de amikor olyan helyre megyek, ahol vele is voltam, eszembe jut, hogy mennyire jó volt ott vele és mindig összeszorul a szívem és rámjön a sírhatnék...De már annyitól is, hogy ha abban a boltban vásárolok, ahova együtt jártunk bevásárolni. El fog ez múlni valamikor? (28/N)
2020. júl. 29. 21:48
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
62%
Nagyon nehezen, és csak úgy ha màs élmények kvàzi àtveszik a régiek helyét.
2020. júl. 29. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Idővel elmúlik. 28 éves vagy, szerintem a legjobb kor a nőknél. Talán nem is volt még más komoly kapcsolatod, nyiss a világ felé. :)
2020. júl. 29. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Igen, el fog múlni, legkésőbb amikor újra szerelmes leszel valakibe. Egy ilyen hosszú kapcsolat után ez azért sokáig eltarthat, három hónap az még nagyon friss seb. De el fog múlni, megígérem. :)
2020. júl. 29. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nekem 3 éve nem múlik el, de őszintén nem is akarom teljesen. Fájjon csak, ha valami jó elveszett az életemből, ez azt jelenti, hogy érzékeltem. És ez természetes. Egy idő után habár még mindig fáj, de valahol melengeti is a szívem.
2020. júl. 29. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

El, 1-2 év. Majd rájössz van élet ő utána is, csak egy a lényeg:

fogd fel h vége, és nincs tovább. Enélkül nem tudsz a jövőre koncentrálni, amiben megint te önmagad leszel és független. Ne mással felettesd el, mert nem fog menni, mert a régi párod fogod benne keresni.

2020. júl. 30. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
El.
2020. júl. 30. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
68%

Ez valóban nehéz, de azt mondják az idő mindent képes enyhíteni. Én igazi harcos vagyok, sok dolgot megéltem már, voltam hajléktalan is már. Jelenleg munkanélküli vagyok de sokat edzek itthon már szanaszét ütöttem azt a fabábut amin gyakorlok. A pöcsöm is sokszor elzsibbad a fáradtságtól. Azt hittem lelkileg is erősebb leszek a ok edzéstől de tévedtem. Sokszor úgy tudok sírni mint egy kismalac, főleg meghatóbb filmeken, ez elég gáz tudom.:D:D 32/F

Fel a fejel légy eröss!

2020. júl. 30. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!