Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elment egy masszázsra és happy finish lett belőle, engem ez nagyon bánt, szakítás?
Megbíztam benne, én is járok masszázsra, így nem zavart hogy ő is elment, fel se merült bennem semmi rossz.
Utána mesélte hogy a csaj megkérdezte kér e happy finisht, párom mondta hogy nem, de a csaj erőltette, és végül tangára vetkőzött és kézzel kielégítette. A mellét is megfogdosta a csajnak.
Nagyon nagyon kiakadtam, ezek után nem gondolom hogy meg tudnék benne bízni.
Ezek után én sem gondolnám.
Első blikkre simán megcsalt egy durvával.
Vajh miért nem férfi masszőrhöz ment a Gellértbe, pl.?
Kamu!
Ez nem így megy. Vagy a kérdező, vagy a kanija, de az egyik hazudik.
Bocs, de ez nem túl életszerű. Én járok masszőrhöz mert sportolok, de ha ilyet kérdezne, akkor határozottan nemet mondanék. Ha meg nekiállna levetkőzni ennek ellenére, akkor ráborítom a masszázságyat és kérem a főnökét.
Meg mi az, hogy erőltette? Egy 150 kilós ursula volt és lefogta az 50 kilós pasidat? Vagy nem bírt nemet mondani egy 50 kilós kiscsajnak az meg megerőszakolta?
Kérlek ne nevettess, ha otthon vár a feleségem, akkor ilyet nem csinálok. És amúgy sem, mert nem szeretem a prostikat és a prosti mentalitású nőket.
Nekem ezt mondta párom, hogy így történt ahogy leírtam, de már ebben is kezdek kételkedni.
Én oda járok masszázsra ahova ő edzőterembe, és nem is értettem miért nem oda ment masszázsra ő is, pedig mondtam neki hogy ott jó a masszőr nő. De akkor lehet hogy direkt ment ilyen helyre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!