Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor éreztétek hogy vége a kapcsolatnak?
Amikor a haverjait szopkod.ta mikor előbb hazajöttem a melóból.
Ott lett vége a történetnek.
Egyiknek még volt pofája megkérdezni a férjemtől de te még nem váltál el pedig azt mondtad...
13 év után, az utolsó másfél év intimitás nélkül...
Mondjuk én voltam, aki nem igényelte már az intimitást. Tőle nem. Valójában az utolsó 3 év már csak szenvedés volt, de nem léptem, mert nem tudtam, hogy merre, és hogyan. Nem csaltam meg fizikailag, de érzelmileg már másra vágytam. Több plátói szerelmem volt az utolsó években, de megvalósulni nem hagytam őket.
A végső lökést is egy külső személy adta meg, akivel meg akartam próbálni... aki iránt - már sokadjára - éreztem valamit, és ezúttal nem akartam elengedni sem őt, sem az érzést. Akkor lezártam a rossz kapcsolatomat, nehéz volt, mégis hatalmas megkönnyebbülés. Utána tiszta lappal kezdtem bele az újba, ami azóta is tart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!