Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor és melyik ponton éreztétek hogy a kapcsolatotoknak vége?
Nincs jövője és ennyi volt? Mi volt az a pillanat, felismerés milyen érzés volt bennetek ekkor amiből egyértelműen tudtatok?
Mi váltotta ki? Mi volt a baj?
Elromlott az en gépem.
Kertem had hasznaljam az övet.
Odaadta.
Sosem kutattam megbiztam benne.
A gep meg szepen feldobott 5 társkereső oldalt.
Jelszó elmentve.
Olvasgattam kicsit.
Adatlapja. Elvalt. Fiatal nőt keres kapcsolatra.
Közel 30 év házasság utan.!!
Szomorú ezeket olvasni, de hasznos válaszok.
Jöhetnek még tapasztalatok. Köszönöm.
Amikor a másfél eves kisfiunk előtt kezdett el velem részegen ordibálni majd kékre-zöldre vert.
27/L
Utolsó mondata amitől végleg kiábándultam, azt mondta nekem arra, hogy milyennek lát engen: mindenkitől van szebb.
Előzmény: mindenki fontosabb volt neki, hazudott, levelezett a hátam mögött más csajjal, fontosabb volt mindenki a világon tőlem ja és sosem volt pénze, de cigire mindig volt. Persze 17 évesen másképp fogtam fel még a dolgokat, kezelni sem tudtam úgy ahogy most kezelném ezeket a dolgokat. S jött az utolsó kedves mondata, hogy van tőlem szebb is... Hirtelen elmúlt minden maradék érzésem felé. Csak nèztem, hogy mi a fenét keresek itt? Ki ez itt velem szemben? Nem rögtön szakítottam vele mert a 0 tapasztalat miatt féltem tőle, szembenézve kimondani ezeket így őszintén, ezért pár hét még így telt a szakításig... De már nem bírtam leírni sem már neki, hogy szeretlek, nem akartam hozzányúlni, csak egy kisfiút láttam benne és boldog voltam ha nem láttam. Egyszer mentem hozzá hétvégén és rosszul voltam, olyan ideges lettem a hasam is görcsbe állt, ott ájuldoztam. Persze akkor tepert amikor már mindennek vége volt.
Hát innen tudtam hogy ennek sanyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!