Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit a hisztik ellenérr, hisztikkel együtt szeret a párja?
Sziasztok!
Párommal 2 hete szakitottunk. 2 évig voltunk egyutt. Sajnos az elso fél ev, rózsaszín köd utan felborult minden.
Elvesztettem a munkam is, azzan jott a kovid. Masfel évig nem talaltam munkát es nagyon magam alatt voltam, kihatott a kapcsolatra is.
De nem erre fogom hiszterika vagyok. Ezert nem akar velem lenni. Okolom eléggé magam higgyetek el. Es ugy érzem senki soha nem fog szeretni.
Ezért kérdezem van aki haaonloan hiszterika, fokozottan, de a parja szereti, es ismeri azt az oldalat amikkr nem?
Csak az en hibam hkgy vége?
Vagy ha nem kellek igy, akkor sehogyse kellenem, azaz nem az en hibam, ha egy ferfi nem szeret a hibaimmal együtt jkbb ha elment?
Köszönöm a válaszokat!
Egyetemet követően 3 honapig nyáron nem volt semmi. Majd felevig semmi. Majd jött a covid marcius, azota se semmi.
(most pont)
Durvan másfél év.
Igazából mellettem állt eddig. Pont ahogy lett munka akkor lett vege az utolsó vitanal. Nem hibaztatom.
Tényleg csak erdekelt maga a tény, hogy letezik e az hogy egy hosztis ember nellett maradnak.
Sok mindent megtettem, hogy valtozzak, de sajnos az egy év /masfel év nagyon ranyomta a belyeget.
Tudjátok.... Otthon, egyedül, amikor nem beszelunk mit csinaljak? Kerestem a problemat.
Valljuk be... Nem az a normalis hogy az egyik fel otthon vagy egyedul a masik dolgozik. Se gyerek, se allat.
Az a normalis ha mindketten dolgozunk.
Nincs idő gondolkozni azon mit lehet balhezni. Tehat egy rossz idoszak volt. Pont a legrosszabb oldalamat látta meg.
Most hogy vége fáj, de jobban vagyok, önmagam amiatt hogy dolgozok, van dolgom.
Azt sajnálom, hogy vége lett a vitak miatt, amit nem erre fofok, de ahogy mondtam ratette a belyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!