Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit a hisztik ellenérr, hisztikkel együtt szeret a párja?
Sziasztok!
Párommal 2 hete szakitottunk. 2 évig voltunk egyutt. Sajnos az elso fél ev, rózsaszín köd utan felborult minden.
Elvesztettem a munkam is, azzan jott a kovid. Masfel évig nem talaltam munkát es nagyon magam alatt voltam, kihatott a kapcsolatra is.
De nem erre fogom hiszterika vagyok. Ezert nem akar velem lenni. Okolom eléggé magam higgyetek el. Es ugy érzem senki soha nem fog szeretni.
Ezért kérdezem van aki haaonloan hiszterika, fokozottan, de a parja szereti, es ismeri azt az oldalat amikkr nem?
Csak az en hibam hkgy vége?
Vagy ha nem kellek igy, akkor sehogyse kellenem, azaz nem az en hibam, ha egy ferfi nem szeret a hibaimmal együtt jkbb ha elment?
A bajban ismerszik meg a barát. Jó ürügy egy süllyedő hajó elhagyására, hogy ne kelljen neked segíteni.Tehát elővett egy mondva csinált okot, és lepattintott.Sose szeretett.
Nekem amikor volt egy hisztisem, a bajban mint a cövek álltam mellette:D Fordítva már nem volt így.
Ne haragudj, tehát elvesztetted a munkád, emiatt levoltál hangolva, és erre a párod kidob mert "hisztizel"?
Hát ez aztán igaz szerelem. Hol van itt a kitartás, a szeretet, a megértés? Az én párom akkor is végig mellettem volt mikor évekig depresszióval, szorongással küzdöttem, ezért van az embernek párja!
Milyen barát/szerető az aki az első problémánál meghátrál? Remélem te is érzed hogy itt nem csak veled van gond! Ha tényleg szeret, és fontosnak tart akkor nem hagy el mondvacsinált okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!