Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam ott hagyni a barátom ha még mindig szeretem?
A drogfüggőt, akivel csak 4 hónapja vagy együtt, de már 6x majdnem szakítottatok?
Megírod, hogy vége, ne keressen, mert a rendőrséghez fordulsz, ha zaklatni kezd, vagy egyáltalán rádköszön. Ezután tiltod mindenhonnan, és éled tovább az életedet. Ha felkeres valamilyen módon, ráhívod a rendőröket, ahogy írtad. De a drog fontosabb neki nálad, így elsőre le fog pattanni, nem kell aggódnod.
Ja, és fejezd be ezt a tinidrámát. Mások 10-20-30 év házasság után, gyerekkel, hitellel is képesek válni, ha szükséges.
???? Bocs de nem nagyon értem
Vmit csinált hogy ott kéne hagyni ?
2/3 eléggé részletre törő de a címből nem derül ki mindez
Ha ismerősöd 2/3 akkor miért nem vele beszéled meg a dolgokat vagy ha ide kiírod akkor írd meg hogy mi az oka az ott hagyasra mert mint írtam a címből nem derül ki semmi így nem tudok mérlegelni hogy ott kell hagyni az illetőt vagy megbocsájtható az eset
Ugyanezzel a nicknévvel volt kint kérdés, ahova leírta a sztorit.
Azóta még vagy 5 kérdést kipakolt ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!