Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
Parommal 2 es fel eve vagyunk egyutt,van egy 13 honapos fiunk.
Parom,gyerekes,lusta,miota megszultem egyszeruen vissza fejlodott 14 eves szintre kb. Nem jovunk ki,allandoan veszekszünk. Azzal is problemaja van, hogy itthon csinalom a fodraszat, kozmetikamat napi 4oraban. Nekem jott terhesen,elotte is,utana is. Mindent ram ken. Van egy srac,ismerem lassan 2 eve. Tetováló,es mostanaban keszitett nekem harmat,ami alatt az elso ket alkalomnal nagyon jol elbeszelgettunk,messengeren is,eloben is,aztan a hamradiknal tortent egy csok. Ugy erzem szerelmes vagyok,o is szimpatikusnak tart,de o pihen párkapcsolatok teren. Szerintem párommal nem menne mar, most egy nagyobb veszekedes utan,megy a nyalizas pár napja. De tudom,hogy minden csoda harom napig tart. Többször nekem jott,zsarolt érzelmileg,en meg is sajnalom ot. Meg nem mondtam meg neki ezt az egeszet. Ti mit tennetek? Belevagnatok a bizonytalanba? Anno megbeszeltuk, hogyha kulon valunk elutalja a havi gyed extrat (160E ft), szóval nem is a pénzzel lenne baj.
Most gyonyorueket ir,foz nekem de egyszeruen nemtudok örülni neki, nemtudom szeretni mar. De a dolog masik resze,hogy a srac meg pihen a kapcsolat teren. Össze vagyok teljesen zavarodva.
Az a baj, hogy 1 èves szr kapcsolatba, szr emberrel gyereket vállalták a nagy semmire. Gondolom nem vèletlen, hogy ő kapja a gyed-et, ès nem te. Ès de, lenne gond az anyagiakkal, mert ugye tudod, hogy ez a "megbeszèltük, hogy utálja nekem" szöveg kutya vacsorája? Vagy úgy lesz, vagy nem, egy drogosnak tènyleg hiszel? Az sem mellèkes, hogyha külön mentek, eleve jogosulatlanul veszi fel a gyed-et (az mindegy, hogy aztán mondjuk átutalja neked, így nem vagytok jogosultak rá).
A tetováló srác meg teljesen mellèkszál ebben a törtènetben. Tök mindegy, hogy mit akar, vagy lesz-e valami köztetek. Nem ő miatta kellene kilèpned ebből a kapcsolatból, hanem azèrt, mert ez teljesen alkalmatlan egy gyermek felnevelèsère.
Szedd össze magad, menj el dolgozni, teremtse meg a feltèteleket, hogy önállóan meg tudj majd èlni a gyerekkel, aztán lehet menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!