Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudok róla semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok róla semmit?

Figyelt kérdés

Ex téma. Teljesen egyetertek, aki Ex, azzal már minek foglalkozni, senki. Értem és felfogom. De ettől fuggetlenul:

Sok hónapja szakitottunk, nem mondanám, hogy teljesen tultettem már magam rajta. Természetesen kiváncsi termeszetemet nem tudtam legyőzni. Sokszor megneztem a Fb oldalát, de onnan is letorolte magat jópár hónappal ezelőtt, és azelőtt sem volt kint nála semmi sem. Sok a közös ismerősünk, a barátai, a csaladja, náluk sem látok róla semmit. Akar ez még tok jó is lehet, hogy nem tudsz az exrol semmit, főleg, ha te vagy a szenvedő fel. Mégis bevallom őszintén, most már azt érzem, könnyebb lenne ha látnám, hogy újra van valakije, stb. Biztos iszonyatosan “megutne” abban a percben mikor meglátom, de ez, hogy semmit nem tudok róla szakítás óta, higgyétek el szinten nagyon fajdalmas. Sem egy kép, semmi..

Nem altatom magam, hogy biztos ő is mai napig sokat gondol rám, tudom, hogy sok idő eltelt, biztosan lett egy kialakított élete, új társ, bármi. Mégis furcsa, hogy ennyi ideje ekkora hírzárlat van róla.

Bevallom őszintén, nem is tudom igazából, mi a kérdésem.. 😄 Bánt az, hogy faj még ez az egész, és hogy akiről ezelőtt minden percben tudtál, most már ennyire semmi.

2020. júl. 9. 14:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és hozzátenném, hogy sportolok, dolgozok, barataimmal/családommal vagyok, Szoval hellyel közzel, de lefoglalom magam..
2020. júl. 9. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kerdes?

Vagy csak jol esett kiirni magadbol? :)

2020. júl. 9. 15:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyébként lehet... 😂😂 nem tudom. Talán, hogy mi lehet ez a nagy hírzárlat? Hogy sehol, semmi nyoma? Bár nem mintha ezt ti meg tudnátok valaszolni..

Meg, hogy normális-e az, hogy bánt?

2020. júl. 9. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Mindig lebuktat téged a boritékod:DD Nah, lássuk a mai napi mesét:D
2020. júl. 9. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
4+ Elolvastam. Nem vagy formában ma:D Mi a baj, gyere mesélj, mondj el mindent, tőlem ne félj:D
2020. júl. 9. 15:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Pár hónapja teny, hogy irtam ki kérdést, bár ezt most nem értem 😅
2020. júl. 9. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy eszébe jutsz, hiszen jártatok. De ha szakított veled, valószínűleg annak oka volt és szerintem ez most kifejezetten jó neked, hogy nem tudod őt nézegetni a facebookon. Foglald el magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz és könnyebb lesz.
2020. júl. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!