Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudok letölteni semmit a...

Nem tudok letölteni semmit a gépemre mert a Paint van beállítva, hogy az nyssa meg a letöltöltött fájlokat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
SÜRGŐS! :(

2016. júl. 5. 11:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az nem befolyásolhatja a letöltès, ès az is gyanus, hogy bármely letöltött fájlt paintben nyitna meg, elèg esèlyes egy vìrus, szval mehet az újratelepìtès.
2016. júl. 5. 12:06
 2/16 A kérdező kommentje:
De átállítom és nincs programom hozzá. Tudsz ajánlani valamit?
2016. júl. 5. 12:18
 3/16 tabaki ***** válasza:

Szerintem nem érthető a problémád. Mi történik pontosan? Letöltöd a fájlt, utána megkeresed a letöltés mappájában, de a rendszer mindig Painttel akarja megnyitni? Vagy csak arról van szó, hogy rákattintasz a linkre, és a böngésző rögtön a Paintben próbálja megnyitni a fájlt? Ha az utóbbi, kipróbáltad, hogy a jobb gombbal kattintva a Letöltés menüponttal mentsél?

És mi az a „semmi”, amit nem tudsz letölteni? Mindent végigpróbálgattál, videótól tömörített archívumokon, szövegeken, hangokon, képeken, stb. át a futtatható programokig, de nem sikerül egyiket sem?

2016. júl. 5. 12:46
 4/16 tabaki ***** válasza:

„De átállítom és nincs programom hozzá. Tudsz ajánlani valamit?”

Na, ez végképp gyönyörű. MIT állítasz át, és MIHEZ nincs programod? Ha már sürgős, nem lehetne közölni, milyen fájlról beszélsz egyáltalán?

2016. júl. 5. 12:50
 5/16 anonim ***** válasza:
-ez egy rafinált kérdés....))
2016. júl. 5. 15:41
 6/16 A kérdező kommentje:

Egy képszerkesztőt szeretnék letölteni és társító programbis kell hozzá. De nincs programom a gépen. Márnminden társítónprogramot végignéztem egyik sem jó. A Paint van beállítva a társító programnak. Tudsz ajánlani valamit ami társító program?

Na ez már érthető?

2016. júl. 5. 16:05
 7/16 A kérdező kommentje:
És nincs vírus csak Paintre van beállítva. Mindegy, hogy miért.
2016. júl. 5. 16:06
 8/16 anonim ***** válasza:
-mondom én ,hogy rafkós kérdés ez ....
2016. júl. 5. 16:28
 9/16 tabaki ***** válasza:

Tökéletesen érthető, annak az apróságnak a kivételével, hogy mi a fekete búbánat az a társító program.

Amúgy meg tökmindegy, hogy pont képszerkesztőt vagy játékot vagy KRESZ-tanulóprogramot lopsz (gondolom, ezért a nagy titkolózás), ezek a kollégák már annyit tapasztaltak, hogy senki sem fog leesni a székről döbbenetében. Legalább azt áruld el, mi a kiterjesztése annak a nyamvadék fájlnak, ha már egyértelmű kérdésekkel se lehet egy értelmes választ kihúzni belőled.

2016. júl. 5. 16:30
 10/16 tabaki ***** válasza:

„Már minden társító programot végignéztem”

Gratulálok a kitartásodhoz, én is végigküzdöttem magam ezen a tövises úton:

[link]

2016. júl. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!