Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl a srácon, akivel én szakítottam?
Figyelt kérdés
Már pár hónapja szakítottam egy sráccal, akivel azóta nem is beszéltem, és nem igazán tudom túl tenni magam rajta, sokszor gondolok rá, néha hiányzik is.
Tudnátok tanácsokat adni, hogyan legyek túl rajta és engedjem el?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 8. 20:30
11/15 anonim válasza:
bárcsak te lennél az a lány aki nekem hiányzik mert szakított,és megkeresnél:)
12/15 anonim válasza:
Legyél tudatosabb, pls.
Elvileg ha valaki szakít a párjával, az azért van, mert nem akar vele lenni.
A te fejedben nem tiszta valami, talán csak rendbe kéne raknod magad fejben, tisztázni magad elōtt, hogy miért is volt ez a szakítás, volt-e értelme egyáltalán.
13/15 anonim válasza:
Megértelek Kérdező! Nekem kétszer fájt a szakítás. Először is amit mindenki mond. foglald el magad. Fáradj el, fizikailag is és agyilag is. Keresd más emberek társaságát, beszélgess többet. Csak az idő ami segíteni tud. Olían ez mint egy gyász. Még rosszabb is. Második alkalommal mikor vége lett egy kapcsolatomnak, tudtam, hogy ezek az általános tanácsok nem lesznek már elegek. Nem bírtam aludni, elviselhetetlen üresség érzet. Egy enyhe, patikában vény nélkül kapható nyugtató segített, Valeriána. Tényleg csak amig elviselhetetlen volt a dolog. Nem szoktam rá. Én így éltem túl.
15/15 anonim válasza:
Ha K-val kezdodik a keresztneved,keress meg❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!