Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan legyek túl a srácon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek túl a srácon, akivel én szakítottam?

Figyelt kérdés

Már pár hónapja szakítottam egy sráccal, akivel azóta nem is beszéltem, és nem igazán tudom túl tenni magam rajta, sokszor gondolok rá, néha hiányzik is.

Tudnátok tanácsokat adni, hogyan legyek túl rajta és engedjem el?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 8. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Te szakítasz aztán sírsz, istenem.
2020. júl. 8. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy arra gondolj, ami miatt szakítottál, ne arra, ami jó volt.
2020. júl. 8. 20:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek szakítottál vele?
2020. júl. 8. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd felnősz, és szépen megtanulsz az emlékekkel és mellett is élni.
2020. júl. 8. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Te szakítottál. Edd meg, amit főztél.
2020. júl. 8. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán látom át a dolog logikáját. Ha visszasírod (ergo nem volt olyan rossz vele), akkor miért szakítottál? Ha szakítottál (ergo nem volt olyan jó vele), akkor miért sírod vissza? Tudom, hogy a szerelem furcsa nyavalya, de hogy ennyire...
2020. júl. 8. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
tipik mai női gondolatmenet...szakítasz valamiért amit talán meg is bánsz később,mert ugye manapság könnyebb csak úgy eldobni 1 kapcsolatot mint megoldani a problémát,aztán várod hogy a másik pitizzen neked,de te egy lépést nem teszel azért hogy a srác kapjon bármi jelet hogy te még szereted,és a nagy büszkeségedből adódóan te úgyse keresnéd már meg...nekem is hasonló szakításom volt,a mai napig nem értem hogy miért volt,évek után annyira nem méltatott a lány hogy személyesen átbeszéljük,csak gyáva módon a képernyő mögé bújva szakított,aztán kb végig ignorált...jobb is a srácnak,ilyen gondolatmenettel csak fájdalmat okoznál neki,majd talál nálad jobbat.
2020. júl. 8. 21:31
 8/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem nagyon sikerült megérteni a kérdésem. Tehát tanácsokat szeretnék, hogyan tegyem magam túl rajta, nem pedig véleményeket a kialakult helyzetről.
2020. júl. 8. 21:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

csinálj egy zöldséges kertet, még nem késő még szeptember végéig kinőhet minden. locsolgatod, gazolgatod....

elmehetsz strandra úszni, ha nem tudsz úszni akkor elmehetsz megtanulni úszni

megtanulhatsz sütni főzni, hogy ne mindig bolti bolognai legyen vagy fagyasztott halrudacskák

és sportolhatsz valamit, tudod mozgás ilyenek, karbantartsd magad

létezik kozmetikus fodrász, hogy rendbehozzanak

elmehetsz vásárolgatni

beszélgethetsz emberekkel

De ezt a brühühühüh brühühühü hisztit fejed be.

2020. júl. 8. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
és miért nem keresed meg ha annyira hiányzik?
2020. júl. 8. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!