Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mindenre szakít időt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenre szakít időt a párom csak ránk nem, elhagynátok?

Figyelt kérdés
Rengeteget dolgozik az tény, de mikor lenne ideje is inkább a haverjaival van. Tegnap már örültem mert bement a medencébe a kisfiúnkhoz, de egy 10 perc múlva már ki is jött. 4 éves a kicsi, nem csecsemő, hogy ne tudjon vele mit kezdeni az apa. Szinte könyörögni kell, hogy foglalkozzon a gyerekkel, rólam már nem is beszélve. Idei nyáron még semmi családi program nem volt. Vagy dolgozik vagy haverja jön ide vagy ő megy oda. 38 éves, nem huszonvalamennyi akinek még korai lenne a család. Egyszer már volt egy kis szünet ez miatt, persze ígérte, hogy változtatni fog. 2-3 hónapig úgy is volt, de már megint hanyagol minket.

2020. júl. 7. 09:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Pont ezt nem érted: ha apa empatikus, anya nem lesz frusztrált, ergo nincs mit nyelni...
2020. júl. 7. 11:01
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Hagyd el, ha nem változik.Azért nem kell családot játszani, hogy legyen az apának aki elvégzi helyette a házimunkát. Így sincs jelen az életetekben.

Az egyenesen röhejes felvetés, hogy a nő dolga összetartani a családot. Egy kapcsolatot mindkét félnek akarnia kell. Az, hogy az egyik szenved egy szar helyzetben és minden aljasságot eltűr a másiknak, az nem összetartása a családnak.

2020. júl. 7. 11:04
 13/23 anonim ***** válasza:
10%

#11 Attól hogy apa empatikus megszűnik a helyzet amiért anya frusztrált? A leírásod alapján nem.

Vajon apa is mondhatja, hogy ha anya empatikus lenne akkor nem lenne frusztrált pl a munkahelyi gondjai miatt?

Vagy ez már nem fér bele, mert az a válasz hogy hagyja a küszöbön kívül a munkahelyi dolgait.

2020. júl. 7. 11:11
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

#9, #11 Hogy értsd mi a gondom, nem az, hogy azt kéred legyen a férfi empatikus ilyenkor és nyújtson egy kiutat ebből a helyzetből.

Nekem az a gondom azzal amit leírsz, hogy ezt elvárásként, nem kérésként, elvárásként leírod, majd még arra sem teszel gesztust, hogy leírd mellé hogy ez persze kölcsönös kell legyen.

Inkább nyíltan leírod, hogy anya joggal frusztrált és ne is várjunk mást tőle.

2020. júl. 7. 11:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Régebben többet foglalkozott vele, mióta munkahelyet váltott azóta megy ez, lassan egy éve. Fizikai munkát végez és a fáradtságra hivatkozik. De arra nem fáradt, hogy a haverjaival találkozzon. Én is dolgozok 8 órában, bár nem fizikai munkát. Viszont itthon minden házimunkát én végzek a fűnyíráson kívül, bevásárlást mindig én intézem, gyerekkel mindig én vagyok. Nem tudom 30 évesen fogadjam el, hogy ilyen kapcsolatban vagyok vagy adjam fel és lehet találnék egy normálisabb embert, mert én úgy érzem már meg tettem minden tőlem telhetőt, hogy javuljon a helyzet.
2020. júl. 7. 11:26
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
15 Nem kéne elfogadnod. Tulajdonképp itt az a helyzet, hogy az apukát az pihenteti és attól boldog, ha nen kell látnia a saját családját, amit önszántából alapított. Ez normális dolog? Szerintem nem.
2020. júl. 7. 11:33
 17/23 A kérdező kommentje:
De mikor külön voltunk akkor minden baja volt, hogy nem vagyunk ott, milyen rossz neki egyedül, étvágya sincs, aludni se tud stb. Ha vele vagyunk meg nem akar velünk lenni. Ki érti ezt..
2020. júl. 7. 11:50
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
17 Pedig teljesen érthető. Azt írod mindketten pénzt kerestek, de csak te végzel egyedül házimunkát és csak te vagy a gyerekkel, a párod meg munka után csak pihenget meg haverozik. Meg persze, ha van valami baja, akkor számíthat rátok. Amikor külön vagytok, akkor meg tudatosul benne, hogy így csak egy fizetés van, nincs aki házimunkát végezzen helyette, nincs akire számíthasson ha baja van(ő is tudja, hogy a haver akkor nem lesz ott). Ez így baromi kényelmes neki. Kíváncsi vagyok mit reagálna, ha azzal a feltétellel maradnál csak vele, hogy 50-50% ban megoszlik a házimunka és a gyereknevelés is.
2020. júl. 7. 11:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor meg az lenne a válasz, hogy ő többet dolgozik és többet is keres
2020. júl. 7. 13:03
 20/23 anonim ***** válasza:
19 Ez nem így működik. De te tudod mit viselsz el.
2020. júl. 7. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!