Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párotok felszedne 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok felszedne 20 kiló zsírt, elhagynátok?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!

2020. jan. 21. 18:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%

El.

40/KAN

2020. jan. 21. 18:20
 2/20 anonim ***** válasza:
38%
Mindketten híztunk 10-10 kilót, én szeretem a kis röcögőit fogdosni, ő előtte sem ért hozzám, szóval mindegy.
2020. jan. 21. 18:23
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Felszedett, nem hagytam el. Most a fogyásban támogatom.

A jóban-rosszban nem csak arra vonatkozik, hogy ha eltöri a lábát, akkor segítek neki kibotorkálni a mosdóba, és betegség alatt főzök neki húslevest.

Én meg most babát várok, nem éppen ideális modell alkatom van. Gyanítom a szülés után sem leszek egyből másnap olyan gazellatestű, mint mikor megismert 20 évesen. Még csak az lenne a röhejes, ha ezért elhagyna.

26/N

2020. jan. 21. 18:23
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Te vagy az Sóher Norbi? Már GYK-n is okoskodsz?
2020. jan. 21. 18:25
 5/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem. Arányos testalkatú férfi. Volt már elhízva mielőtt megismerkedtünk, láttam fotót és nem tűnt vészesnek. Annak ellenére volt elhízva, hogy sportolt-anyukája kosztja. Végül lefogyott szépen.

Nekem volt egy durva mélypontom, amikor meghalt balesetben az egyik családtagom, először durván lefogytam, majd a sok éjszakázás, nem alvás miatt több szénhidrátot ettem, híztam 3 ruhaméretet az eredeti állapotomhoz képest. Nem hagyott el.

Tudom ez pár itteni (most már norbi imádó) incelnek furcsa.

Hogy ilyen miatt is lehet hízni.

Azóta lefogytam, akkor lettem rendszeres látogatója az oldalnak, mert itt tudtam elvonni a kialvatlanságtól kómás agyam figyelmét a rossz gondolatoktól.

Azóta ez az oldal lassan a gyűlölet-beszéd melegágya lett.

2020. jan. 21. 18:30
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

F 36

2020. jan. 21. 18:31
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

2.-nak.

Az meg milyen kapcsolat???

2020. jan. 21. 18:31
 8/20 anonim ***** válasza:
28%

Hétköznapi.

2020. jan. 21. 18:35
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

El igen

32F

2020. jan. 21. 18:39
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

A parom nem szed fel 20kg zsirt, mert az nem ugy tortenik h lefekszik 80kiloval masnap meg mar 100. Szeretem annyira h figyelek ra es nem hagyom idaig fajulni a dolgokat, hanem szolok, valtozatunk, segitem.

Ha vmi betegsege lenne, ami ekkora merteku hizast eredmenyez (bar gondolom ezt is megelozi egy lassabb hizas ami alatt lehet keresni a betegseg okat) akkor kitartanek mellette. En ot szeretem, nem a kockas/flatty/hajas hasat.

Valahol ennek a masik fel is szemtanuja.

2020. jan. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!