Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párotok felszedne 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok felszedne 20 kiló zsírt, elhagynátok?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok!

2020. jan. 21. 18:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Ha zsírsütő üzemben csapja a hónalja alá, nem. Ha magára kenve hordja, mint a szél.
2020. jan. 21. 18:43
 12/20 Noren1989 ***** válasza:
22%
Most gondold el, most nulla kiló, mondhatni, hogy nincs. Nade 20 kiló zsír....ahogy ott ülne a sarokban...biztos kidobnám.
2020. jan. 21. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem. Bár attól függ mihez képest. Ha én szednék fel annyit, belehalnék körülbelül, de ha egy alapvetően normális alkatú személy alapból akkor nem feltétlenül baj, kivéve ha arcra hízik, mert az baj. De bárhová máshova - kit érdekel igazából.
2020. jan. 21. 18:56
 14/20 LazyJones ***** válasza:
85%

Hízott annyit, nem hagytam el. Híztam én is, ő sem hagyott el. Tudom, hogy errefelé, hülyeségnek tartják, de ha megkopaszodna és fél karja lenne, akkor sem hagynám el - bár eleve nem is azért jöttem össze vele, ahogy kinéz, hanem azért, amilyen. Az pedig nem fog változni.

F38

2020. jan. 21. 19:03
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Volt már rá példa mindkét részről. Engem nem zavart, őt igen.

N 42

2020. jan. 21. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:
43%

Ha betegség miatt, akkor nem. Segítenék neki a gyógyulásban, és hogy visszaszerezze az eredeti alakját a gyógyszerek beállítása után.

Ha csak simán igénytelenné válik, akkor nyilván elhagynám. Nem kell egy életunt dagadt nyomoronc.

2020. jan. 21. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert túlságosan szeretem ahhoz. Rajtam 22 kg plusz volt szülés után, pedig majdnem végig dolgoztam, minden nap sétáltam a terhesség alatt. Itt látszott meg az, hogy én sohasem tudatosan éltem egészségesen, egyszerűen azért voltam vékony, mert minden, amit szerettem, mozgással járt. Nagyon sz*r érzés volt tükörbe nézni, azokban a ruhákban, amikben régen jól mutattam, szülés után nevetségesen néztek ki rajtam. Olyan lettem, mint ötvenes takarítónő. Nagy nehezen tudtam lefogyni, de maradt rajtam így is egy kicsi. Visszagondolva az akkori állapotomra azt mondom, ha akkor lelépett volna a férjem emiatt, elástam volna a kertben.
2020. jan. 21. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, 29/N
2020. jan. 21. 21:02
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem. De ő alapvetően elég érzékeny erre, még most is képes fogdosni a nem létező háját (kockás a hasa, szóval tényleg nincs rajta kb semmi...). Ha ezek után ő, xy okokból olyan állapotba kerülne, hogy feljön rá 20 kiló, akkor biztos, hogy komoly probléma van. A problémát próbálnám megoldani, támogatni, vagy csak egyszerűen kitartok mellette, amíg megoldja, ha nem tudok segíteni. Utána is maximum az egészsége miatt javasolnám, hogy picit adjon le ebből, ha nem is az egészet.

A kopaszodása jobban felzaklat, de amiatt sem fogom elhagyni. Csak majd megsíratom a haját :D

Drasztikus, negatív, jellembeli változások miatt már jóval hamarabb elhagynám, ha nem sikerül rövid idő alatt megoldani.

29/n

2020. jan. 21. 21:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Mivel 65kg és 85-nek kellene lennie nem, sőt örülnék neki

21/N

2020. jan. 21. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!