Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok felszedne 20 kiló zsírt, elhagynátok?
Hízott annyit, nem hagytam el. Híztam én is, ő sem hagyott el. Tudom, hogy errefelé, hülyeségnek tartják, de ha megkopaszodna és fél karja lenne, akkor sem hagynám el - bár eleve nem is azért jöttem össze vele, ahogy kinéz, hanem azért, amilyen. Az pedig nem fog változni.
F38
Nem. Volt már rá példa mindkét részről. Engem nem zavart, őt igen.
N 42
Ha betegség miatt, akkor nem. Segítenék neki a gyógyulásban, és hogy visszaszerezze az eredeti alakját a gyógyszerek beállítása után.
Ha csak simán igénytelenné válik, akkor nyilván elhagynám. Nem kell egy életunt dagadt nyomoronc.
Nem. De ő alapvetően elég érzékeny erre, még most is képes fogdosni a nem létező háját (kockás a hasa, szóval tényleg nincs rajta kb semmi...). Ha ezek után ő, xy okokból olyan állapotba kerülne, hogy feljön rá 20 kiló, akkor biztos, hogy komoly probléma van. A problémát próbálnám megoldani, támogatni, vagy csak egyszerűen kitartok mellette, amíg megoldja, ha nem tudok segíteni. Utána is maximum az egészsége miatt javasolnám, hogy picit adjon le ebből, ha nem is az egészet.
A kopaszodása jobban felzaklat, de amiatt sem fogom elhagyni. Csak majd megsíratom a haját :D
Drasztikus, negatív, jellembeli változások miatt már jóval hamarabb elhagynám, ha nem sikerül rövid idő alatt megoldani.
29/n
Mivel 65kg és 85-nek kellene lennie nem, sőt örülnék neki
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!