Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért kell sumákolni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell sumákolni, miért nem lehet megmondani hogy vége?

Figyelt kérdés

Több , mint egy éve együtt vagyunk minden rendben volt az utóbbi két hétig. Azóta hirtelen eltűnt . Napokig nem keresett utána éppen kaptam pár szavas választ. Egy hét után sikerült találkoznunk , akkor egész jól elbeszélgettünk gondoltam lehet ezt rendezni. Másnap meg úgy viselkedett , mint akit ketté vágtak. Bunkó volt és azzal vagdalózott , hogy szeret , de jobb lenne nekem ha vége lenne, mert szerinte “boldogtalan vagyok, “illetve “hosszú távon is jobban járok.” Nyilván szeretem , nem szeretném hogyha vége lenne, megkértem gondolja át. Már a második hét telik el lassan és abszolút nem keres. Számítsak arra hogy ennek vége lehet ? Ha valóban így van miért nem lehet normálisan elém állni és normális indokkal pontot rakni a végére? Miért jobb a bujkálás?

28/L

2020. júl. 5. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek vége, te is tudod.
2020. júl. 5. 19:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen... de nagyon nehezemre esik elfogadni. 🥺
2020. júl. 5. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek valoban vege, de konnyebb lenne elengedni, gondolom, ha lenne egy kezzelfoghato mondat, meg ha faj is.

De ez ugy tortenik sokszor, hogy nem lesz kimondva.

2020. júl. 5. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Hiába írsz ki még egy kérdést, ennek a kapcsolatnak vége!

2020. júl. 5. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Az enyém annyut se mondott,hogy rohadj meg. Szó nélkül hagyott ott. Gusztustalan ,féreg az ilyen. Remélem soha többet nem lesz nője
2020. júl. 5. 20:11
 6/10 A kérdező kommentje:
5.-Sajnálom, hogy így jártál! 😔
2020. júl. 5. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van itt képben egy másik nő.
2020. júl. 5. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondom én : Vége
2020. júl. 5. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarja elérni ,hogy te vess véget ennek, mert akkor nem ő lesz a "gonosz". Szimplán csak nem mer eléd állni és megmondani, hogy ezt már nem akarja tovább folytatni és ilyen kamu indokokba menekül hogy jobb lesz neked nélküle. Ennyi idősen lehetne már több esze
2020. júl. 5. 22:48
 10/10 anonim ***** válasza:
LOL Jól lapátra lettél téve.:D
2020. júl. 6. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!