Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell sumákolni, miért nem lehet megmondani hogy vége?
Több , mint egy éve együtt vagyunk minden rendben volt az utóbbi két hétig. Azóta hirtelen eltűnt . Napokig nem keresett utána éppen kaptam pár szavas választ. Egy hét után sikerült találkoznunk , akkor egész jól elbeszélgettünk gondoltam lehet ezt rendezni. Másnap meg úgy viselkedett , mint akit ketté vágtak. Bunkó volt és azzal vagdalózott , hogy szeret , de jobb lenne nekem ha vége lenne, mert szerinte “boldogtalan vagyok, “illetve “hosszú távon is jobban járok.” Nyilván szeretem , nem szeretném hogyha vége lenne, megkértem gondolja át. Már a második hét telik el lassan és abszolút nem keres. Számítsak arra hogy ennek vége lehet ? Ha valóban így van miért nem lehet normálisan elém állni és normális indokkal pontot rakni a végére? Miért jobb a bujkálás?
28/L

Ennek valoban vege, de konnyebb lenne elengedni, gondolom, ha lenne egy kezzelfoghato mondat, meg ha faj is.
De ez ugy tortenik sokszor, hogy nem lesz kimondva.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Hiába írsz ki még egy kérdést, ennek a kapcsolatnak vége!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!