Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pár hete szakítottam a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete szakítottam a barátnőmmel,de nagyon hiányzik,mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Nemrég szakítottunk,de egyszerűen úgy érzem szeretem,és hiányzik.

Nehéz idők vannak mögöttünk,sok veszekedés,családi gondok.

Úgy érzem,hogy még időre lenne szükségem, hogy saját magam helyre tegyem,mégis azt érzem,hogy szeretem és rettentően hiányzik.

Viszont nem azt érzem, hogy szerelmes vagyok.

Tudjátok mi van ?

Ilyen kapuzárási pánik.

Jó igaz csak 35 vagyok,de vele komolyan terveztem,és még mindig.

De most egy kicsit magamra szeretnék koncentrálni.

Ha elmondom neki,esélyem lehet hogy mellettem legyen,de hagyjon szárnyalni?

Anyám is otthon állandóan befenyít,a kapcsolat végén ő is már,de ennek ellenére szeretem.

Jóllehet nem lángoló szerelem,de nem tudom elképzelni nélküle

2020. júl. 4. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül szakítottatok, hagyj időt magadnak. Szerintem ne keresd, főleg, ha esetleg ő reménykedik a folytatásban, közben lehet csak reményt adnál, mégse működne.

Próbálj kicsit megnyugodni.

2020. júl. 4. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha szakítástól számítva napokon velük kézenfogva tudtál volna vonulgatni előtte egy legalább olyan jó nővel ez a kérdés aligha született volna meg
2020. júl. 4. 21:31
 3/12 A kérdező kommentje:

Kettes,nem tudnék.

És nem is érdekel más nő.

Csak most egyszerűen úgy érzem hogy szükségem van arra amit elmúlt egy évben kihagytam.

Lehet furán hangzik,de állandóan vele voltam,nem akartam sehova menni,viszont a sok vita miatt most az van bennem hogy egyszerűen csak szabad szeretnék lenni.

De közben szeretem.

Tegnap este is jól megbántottam,mondtam sietek haza munkából,aztán felhívom

Aztán az este haverokkal telt,nem hívtam,de írni sem mertem neki hogy nehogy kiakadjon hogy a haverok fontosabbak.

Hajnal kettőig várta hogy hívjam..igaza van és bocsánatot kértem,de azt mondta most ne keressem egy darabig.

Nem szeretném elveszíteni,és itt nem arról van szó hogy sexelni akarnék hanem a szívem egyszerűen érte dobog,de most jó így.

Ha viszont meglátom és vele vagyok,nem akarom hogy vége legyen annak az 1-2 órának

2020. júl. 4. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha kért egy kis időt, tartsd tiszteletben és várj néhány napot.
2020. júl. 4. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, amíg ő hív!

De lélekben készülj fel arra, hogy azért hív,

hogy közölje: vége.

Nincs is sok értelme, ha sokat veszekedtetek.

2020. júl. 4. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ránts rá
2020. júl. 5. 01:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az a baj, hogy megfojt a sok közös idő. Ez normális valahol, 1 év után a nagy szimbiózisból a felek kijönnek és igényelnek énidőt.

Én csak azt nem értem, hogy a haverok helyett, miért nem ültél le előre megbeszélni, hogy "figyelj Maris, több énidő kell", ehelyett ki se nyitottad a szád és hagytad, hogy begyűrűzzön. Aztán csodálkozol, hogy ő meg nem érti, miaf van. A kommunikációd egy nagy nulla.

Írj neki levelet pár nap után, hogy emiatt van minden és szeretnél leülni beszélni, új alapokra helyezni a kapcsolatot.

2020. júl. 5. 08:27
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es,tegnap este ezt tettem.

Leírtam neki,hogy most erre lenne szükségem,hogy sok volt az elmúlt időben a nyomás,és szeretném kicsit magam jól érezni, de őt nem akarok még véletlen sem elveszíteni.Tudom,bulizni úgy is lehet ha velem van,de ez most más.

Voltak viták,amiket elengedtem,és nem érdekel már,de igen,kell az énidő.

És igen,nem így kellett volna tálalnom neki.

Sokat beszéltünk, próbáltam célozni rá,de lehet rosszul csináltam.

Ti is voltatok már ilyen helyzetben ?

Hogy azt éreztétek kell az idő,de aztán új erővel egy sokkal jobb kapcsolatot akarnátok tovább folytatni,vagy inkább újra kezdeni !

2020. júl. 5. 08:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán felnôhetnél... amíg anyád befenyít, addig nagykorú vagy, de nem felnôtt.
2020. júl. 5. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Olvastam már szinte ugyanezt, csak a nő szemszögéből..🤔
2020. júl. 5. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!