Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt?
Sziasztok
Régebben már volt egy 3 éves kapcsolatom, abban az utóbbi időben egészségügyi problémák miatt nem tudtam az utolsó félévben annyit beletenni ezért szakított a barátnőm velem mert elhidegült tőlem. Én szerettem akkor még nagyon és 3hónapig szörnyen éreztem magam, hogy elrontottam de elfogadtam a döntését. Tavaly novemberben viszont összejöttem egy másik lánnyal 5 hónapig voltunk együtt és próbáltam tenni a dolgokért, hogy örömet okozzak neki , nem akartam ismét elkövetni azt a hibát hogy belekényelmesedek. Viszont Ő is szakított velem annak ellenére, hogy úgy érzem mindent megtettem , a baráti társaság folyton mondta, hogy nem érdemel meg engem, mert igazából nem sokat tett a kapcsolatért , volt egy megszokott komfort zónája és abból picit se tudott kimozdulni. Már én is többször gondolkoztam szakítok vele de az első 2 hónap csodás volt és arra vártam, hátha ugyanolyan lesz. Ez már 3 hónapja történt hogy vége és úgy érzem ez jobban megvisel mint a három éves kapcsolat, még mindig rágondolok folyton és nem értem a dolgokat, magamban próbálom keresni a problémákat mit rontottam el, de azt mondják a többiek, hogy én semmit. Nem értem miért visel meg jobban illetve, hogy tudnám kiverni a fejemből?
25/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!