Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a neten/üzenetben történő szakításról? leírom a történetemet
A volt barátom fél év járás után egy facebook üzentben csak annyit írt, hogy Részemről vége!. Majd újra akarta kezdeni, de megmondtam neki, hogy szerintem ez egy patkány dolog volt, hogy még arra sem volt képes hogy szemtől szembe megmondja. És hogy ezek után soha nem kezdeném vele újra, mégha szeretem is, mert nekem ez a legalja módszer, olyan hátbatámadós, nincs benne annyi tisztelet hogy elém álljon. Ő pedig fel volt ezen háborodva, mert szerinte ezzel semmi gond sincs, az előző 4 éves kapcsolatának is igy vetett véget.
Nektek mi a véleményetek az üzeneben történő szakításról?
Velem is facebook üzenetben szakítot a barátnőm. Valóban egy gerinctelen dolog!
Jól tetted, hogy ezek után elutasítottad, mikor vissza akarta könyörögni magát!
Nézzük racionálisan!
Van egy döntés, amiről tájékoztatást kapsz. Ennyi.
Ezzel szemben, ha személyesen történik a szakítás, akkor a párod kap egy hisztit, amire semmi szüksége nincs. Ezzel a hisztivel csak megalázod magad, de ha sírsz, az ugyanolyan kellemetlen neked. Egyikőtöknek sem jó a személyes szakítás.
Én szakítottam már telefonban, mert barátnőm napokig nem akart találkozni velem. Tudta, hogy mi fog következni. Én viszont nem akartam tovább húzni. Ezért én lennék a hibás? Később, amikor már kissé feldolgozta, akkor leültünk megbeszélni.
Még én is képes voltam szakítani az első kapcsolatomban személyesen, pedig nekem aztán vannak konfliktuskerülő problémáim. De nagyon csúnyának éreztem volna, ha messengeren csinálom.
Úgyhogy szerintem nagyon gáz, nem meri felvállalni a döntését. Aztán még próbálja is visszakaparni magát, ez annyira röhejes.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!