Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem fenyeget, mit tegyek?
Gyenge a jelleme, ha egy szakítás miatt alkoholban leli örömét. Érzelmileg próbál zsarolni. Ha meghal, nem miattad lesz még akkor sem, ha öngyilkos lesz. Fenyegetve még nem voltam. Ne ijedj meg tőle. Ha szakítottatok, akkor annak oka volt.ilyen a párkeresés és az ismerkedés.
2020. jún. 22. 21:47
Egyszerűen csak rájott, mit vesztett. Tudod ilyenkor kezd el kattogni az ember és ilyenkor kezdi értékelni azt a sok jót amit kapott s amit nem becsült meg.
2020. jún. 22. 21:51
3/20 A kérdező kommentje:
Szar a családi háttere elvileg a családja kitagadja és nem elfogadóak vele és az a baj hogy kinézem belole hogy megtegye. Tonkretenné az életem az a tudat hogy valaki miattam lett öngyilkos. Ki sem próbál békülni a családjával és meg sem próbál uj embert keresni és ismerkedni hanem egyből zsarol és feladna minent
Tiltod mindenhonnan és nem állsz vele szóba.
2020. jún. 22. 22:02
Sajnos azok közül, akik öngyilkossággal fenyegetőznek, vannak, akik meg is teszik. Az öngyilkosság pszichológiáját kutató szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy az elkövetett öngyilkosságok egy része bosszúból történik, azzal a motivációval, hogy így tud majd az illető a halálával elviselhetetlen bűntudatot okozni a környezetének. Irracionális dolognak tűnik első hallásra, hogy valaki ezért eldobja az életét, de a düh és elkeseredettség igenis néha ilyen irracionális cselekedetre vihet embereket. Szóval egyáltalán nem lehetsz biztos abban, hogy nem teszi majd meg, ezért semmibe venni, letiltani őt veszélyes játék, mert ez csak az elutasítottság-érzetét növelheti. De az sem megoldás, hogy engedsz a zsarolásának. Harmadik útként (ha anyagilag meg tudod engedni magadnak) azt javaslom, hogy keress meg egy párkapcsolati mediálással is foglalkozó pszichológust, s persze ebbe vond be a pszichológus közvetítésével őt is. Ez segíthet abban, hogy jobb eséllyel feldolgozza a történteket és új utakat találjon a továbblépésre.
2020. jún. 22. 22:41
"ezért semmibe venni, letiltani őt veszélyes játék"
A francokat! Semmilyen érzelmi zsarolasba nem szabad belemenni. Nem a kérdező tehet arról, hogy orvosi eset.
2020. jún. 22. 23:39
Ha megtenné, akkor sem te tehetsz róla, hanem a betegsége.
Sokkal komplexebb az ilyen, mint hogy egyetlen kudarchoz kötődne.
Ha engedsz neki, akkor meg a te életed megy rá.
Minél messzebb tőle, annál jobb.
Töröld mindenhonnan és ne engedd a közeledbe.
2020. jún. 23. 02:24
Nehogy magad okold....
Max az utolsó csepp lehetsz a pohárban, az hogy a múltja miatt megtelt a pohár menta te hibád.
Az ilyen fajta zsarolás amúgy is a legundóritóbb...
Amúgy ha már az öngyilkosság kutatásánál. Eleve a próbálkozások 90 százaléka úgynevezett segélykérő tehát úgy intézi az alany hogy megtalálják, Na most azok akik idáig sem jutnak el csak mondják még többen vannak.
Szóval az esély alacsony, persze kívülről nem szakemberként ezt necces megmondani, de ő pont erre játszik.
Félelemből nem maradhatsz vele. Nincs ehhez joga.
2020. jún. 23. 04:07
Aki ennyit szövegel az nem tesz semmit. Onnan tudom hogy én 15 éve megtettem nyilván sikertelenül. Semmi előzménye nem volt.
2020. jún. 23. 08:28
Küldj neki egy doboz borotvapengét, vagy pár méter kötelet, majd tiltsd le, minden honnan!
2020. jún. 23. 08:43
Kapcsolódó kérdések: