Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket, ha nagyon könnyen otthagyok egy csajt?
Én szemben a mainstream pasi irányzattal, aki nehezen éli meg a szakítást, nagyon könnyen el tudom engedni a nőket az életemből. Ha nem működik egy kapcsolat, vagy valami nem tetszik, akkor szakítok, és utána nem is keresem. Észrevettam azonban, hogy ez a nőket zavarja, bunkó tulajdonságnak tartják. Feltehetően azért, mert úgy vélik, hogy mivel hamar lelépek, nem is volt fontos a csaj. Nos, ez nem minden esetben igaz, viszont ez számomra nem ok arra, hogy idiótaként viselkedjek. Inkább elutazok valahová, felejteni.
Azért is említem ezt, mert azt vettem észre, hogy sok nő ugyanezt csinálja. Nagyon könnyen dobják a pasikat, de náluk senki nem tartja bunkóságnak, sőt barátnők mind konszenzusra jutnak, hogy "jól tetted".
Most akkor mi van?
A volt férjem két hónapig elérhetetlen volt, miután leokéztam, hogy váljunk.
Azt várta, hogy teperjek érte, vagy nem tudom.
Akkor nevezet szívtelen 3,14csának, amikor jeleztem neki, hogy beadtam a válókeresetet, hogy ne csússzunk bele az ítélkezési szünetbe.
(Mielőtt bárki megvádolna, nem zaklattam abban a két hónapban, csak néhány SMSsel, hogy méltóztatik-e foglakozni a közös gyerekekkel)
De van egy exem, még házasság előttről, aki évi kétszer hisztizik nekem valamilyen csatornán, hogy mekkora szemét vagyok, hogy dobtam.
Szerintem ez inkább valami romkomon szocializált embertípus, csak a kérdező, heteroszexuális férfiként az exnői reakciójából tud következtetést levonni.
De ez sajnos teljesen nem és szexualitásfüggetlen jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!