Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után otthagyott egy másikért. Hogyan felejtsek legkönnyebben? 37F
5 éve én hagytam ott a párom a jelenlegiért. Az akkori kapcsolatom már nem volt egyszerű és amúgy is közeledett a vége. Tudom, most ezt kapom vissza. Tanultam belőle. Ha lehet, oktatást nem kérek.
Ennek nem nagyon volt előjele, jól megvoltunk, de jött neki egy új szerelem. Tudom ha rendben lettünk volna, nem jöhetett volna. Mindezek ellenére hosszasan vívódott, mert engem sem akart elveszíteni. De szakítás lett a vége.
Én most leginkább felejtenék, de nem akar menni.
Várom ide a véleményeket, illetve privátban is szívesen beszélgetnék erről.
Köszönöm, hogy elolvastad.
És külön köszönöm előre a véleményeket és a kioktatás mellőzését.
Búslakodj még pár napig, aztán nyiss egy új fejezetet az életedben! Az idő segíteni fog a felejtésben!
Menj a haverjaiddal szórakozni, ismerkedj újra nőkkel!
Foglald le magad pl. élj a hobbidnak, nézz filmeket, sétálj a természetben, olvass könyvet..stb. Kezdj el sportolni, vagy ehhez hasonlóak.
Remélem sikerül majd hamarosan újra boldognak lenned! :)
A szerelem múlandó,de ami abból következett az nem felejthető.
Felejteni nem lehet,csak újraírni,mint egy újraírható dvd-t ugyanazzal,vagy mással.Aztán vagy jobb lesz,vagy ugyanolyan,vagy rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!