Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket, ha nagyon könnyen otthagyok egy csajt?
Én szemben a mainstream pasi irányzattal, aki nehezen éli meg a szakítást, nagyon könnyen el tudom engedni a nőket az életemből. Ha nem működik egy kapcsolat, vagy valami nem tetszik, akkor szakítok, és utána nem is keresem. Észrevettam azonban, hogy ez a nőket zavarja, bunkó tulajdonságnak tartják. Feltehetően azért, mert úgy vélik, hogy mivel hamar lelépek, nem is volt fontos a csaj. Nos, ez nem minden esetben igaz, viszont ez számomra nem ok arra, hogy idiótaként viselkedjek. Inkább elutazok valahová, felejteni.
Azért is említem ezt, mert azt vettem észre, hogy sok nő ugyanezt csinálja. Nagyon könnyen dobják a pasikat, de náluk senki nem tartja bunkóságnak, sőt barátnők mind konszenzusra jutnak, hogy "jól tetted".
Most akkor mi van?
Engem nem zavar. Nem vagy szerelmes, ezért teszed ilyen könnyedén. Ha szerelmes leszel, majd nem fog ilyen könnyen menni.
Mostanában én is csak addig vagyok egy kapcsolatban, amíg jól érzem magam. Régen túl sokat tűrtem, éveket is akár. Mostanra ennél drágábbnak érzem az életidőmet. Van az a szerelem, aki mellett sokkal többet elviselnék, a többiek viszont csak addig érdekelnek, amíg meg nem érzem azt a bizonyos fájdalmat, ami után tudom, hogy a felhőtlen résznek ezzel örökre vége. Nem is kell ehhez nagy dolog. Mert nem vagyok szerelmes.
"Ha szerelmes leszel, majd nem fog ilyen könnyen menni."
Nem vagyok egy szerelmes típus, de ha az lennék, úgy vélem, akkor is könnyen menne. Úgy vélem, senki sem pótolhatatlan.
Mert olyan álszent, képmutató társadalomban élünk, ahol az értelmetlen hiszti meg a gyász társadalmi elvárás.
Ha közli az orvos, hogy rákos vagy, áttétes és max 4 hónapod van hátra, akkor valami veled nem stimmel, ha racionálisan állsz hozzá és nem toporzékolsz meg hisztizel, hanem próbálod élvezni az életet, ami még hátra van.
Ha meghal valamelyik szeretted, érzéketlen beteg állat vagy, ha másnap ugyanúgy bemész dolgozni és ugyanúgy éled az életedet, az is cikinek számít, ha nem sírsz a temetésen.
Ha valamelyik munkásodnak ledarálja a kezét a gép, akkor is te vagy az érzéketlen barom, ha a toporzékoló, rinyáló, hisztiző Mancikát visszautasítod az irodájába, hogy ne toporzékoljon, hanem a mentőket hívja, nem kéne mindent összekenni vérrel, a Józsi meg szorítsa már el valamivel, hogy legalább addig ne vérezzen el, amíg nem ér ki a mentő, meg lehetőleg üljön le és ne visítson, mert izgalmi állapotban jobban pumpál a szív és hamarabb kivérzik...
Ha meg többször próbálod megbeszélni a pároddal a dolgokat, de nem hajlik rá vagy egyre több összeegyeztethetetlen dologra jössz rá, akkor is te vagy az érzéketlen, aki még az előtt véget vet neki, hogy még jobban kötődne hozzá.
Annyira nem értem az európai embert, 2 évet éltem kint Japánban, ott teljesen más a kultúra, sokkal normálisabban állnak ezekhez a kérdésekhez...
Igazából igazad van, ez normális hozzáállás.
Úgy gondolom viszont, hogy ez bántja a nők egoját.
Nekem pl eddig minden exem szinte bármit megbocsátott volna, én meg elég hisztis tudok lenni. Furcsa nekem, ha egy férfi nem kapkod utánam.
Nekem is lenne kérdésem.. Szerintem most egy hasonló felfogású férfivel találkoztam, mint te. 2 hónap után össze kaptunk. Te ilyen esetben is azonnal azt mondanád, hogy ennyi elég volt ebből a nőből, vagy adnál még esélyt a dolognak? Hol mondod azt, hogy ami sok az sok? Szerintem természetes, hogy két különböző embernek össze kell csiszolódnia, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!