Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért írogat még mindig a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat még mindig a lány?

Figyelt kérdés

Volt egy pár hónapos, többnyire szexen alapuló kapcsolatom egy fiatal lánnyal, én igazából nem akartam szerelmes lenni, de mikor éreztem, hogy neki ez kevés és ő kapcsolatban gondolkodik, szakítottam. Nem gondoltam, hogy ez ennyire megviseli, de mai napig kapok tőle smseket, hogy rosszul van, én voltam az első szerelme, lebetegedett a fájdalomtól stb. De már régen megmondtam, hogy ennyi, ráadásul új párom van. Miért csinálja ezt? Nem válaszolok neki, de akkor sem tűnik el.

44/F

2020. jún. 20. 12:50
 1/6 Lachesys ***** válasza:
100%
mert te voltál neki az első szerelme. majd elmúlik es abbahagyja. de az érzelmi intelligenciád es empátiád nem túl fejlett ha ehhez a gyakorlóra kellett kerdest kiírni.
2020. jún. 20. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Az a szomorú, ha ezt 44 évesen megkerdezed... Nem csodálom hogy nem egy stabil kapcsolatod van
2020. jún. 20. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy féreg vagy! De ne félj a karma utolér! Meneküljél b@szdmeg!
2020. jún. 20. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Függetlenül attól hogy mi történt, nem normális hogy x idő után is üti az ajtót és nem érti meg hogy vége van. Szerintem csak manipulálni próbál, nem mondod csak úgy az állítólagos "első szerelmednek", hogy lebetegedtem a fájdalomtól és egyéb hülyeségek. Felnőtt ember, ne csináljon úgy mintha 12 éves lenne.
2020. jún. 20. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem mondtad meg neki már az elején, hogy csak szexet akarsz? Meg gondolom valóban nagyon fiatal lehet...20 körüli vagy még alatta? Ha az első szerelme voltál, meg ennyire nem tudja kontrollálni az érzéseit...
2020. jún. 20. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

Annyira szeretem, amikor egy férfi azzal védekezik, hogy de hát ő nem tudta hogy a nő ilyen komolyan gondolja vele. Hahó! A vak is észreveszi, ha egy nő többet akar és érez. Látszik a viselkedéséből, ahogy viszonyul a másikhoz és te ezt pontosan tudod is ennyi idősen, csak jól esett kihasználni szegény fiatal lánykát.

Szerintem is fuss, bár hiába futsz a karma tényleg utolér majd.

Remélem boldog vagy, amiért megtörtél egy ember ezzel a hazug viselkedéssel. Amúgy valszeg azért ír, mert szüksége van neki egy rendes lezárásra. Feltételezem egy sms-ben szakítottál vele... vagy hasonló genya módon, anélkül hogy a szemtől szemben elé álltál volna. Sokat számít a dolog, hidd el.

2020. jún. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!