Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogat még mindig a lány?
Volt egy pár hónapos, többnyire szexen alapuló kapcsolatom egy fiatal lánnyal, én igazából nem akartam szerelmes lenni, de mikor éreztem, hogy neki ez kevés és ő kapcsolatban gondolkodik, szakítottam. Nem gondoltam, hogy ez ennyire megviseli, de mai napig kapok tőle smseket, hogy rosszul van, én voltam az első szerelme, lebetegedett a fájdalomtól stb. De már régen megmondtam, hogy ennyi, ráadásul új párom van. Miért csinálja ezt? Nem válaszolok neki, de akkor sem tűnik el.
44/F

Annyira szeretem, amikor egy férfi azzal védekezik, hogy de hát ő nem tudta hogy a nő ilyen komolyan gondolja vele. Hahó! A vak is észreveszi, ha egy nő többet akar és érez. Látszik a viselkedéséből, ahogy viszonyul a másikhoz és te ezt pontosan tudod is ennyi idősen, csak jól esett kihasználni szegény fiatal lánykát.
Szerintem is fuss, bár hiába futsz a karma tényleg utolér majd.
Remélem boldog vagy, amiért megtörtél egy ember ezzel a hazug viselkedéssel. Amúgy valszeg azért ír, mert szüksége van neki egy rendes lezárásra. Feltételezem egy sms-ben szakítottál vele... vagy hasonló genya módon, anélkül hogy a szemtől szemben elé álltál volna. Sokat számít a dolog, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!