Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak kölcsön pénzt az exemnek?
Figyelt kérdés
Lehet rossz a kategória, mert inkább pénzügyi a kérdés. 4hónapja szakítottúnk, és 2évig éltünk együtt. Kulturált körülmények között váltunk el, bár őt eléggé megviselte. Én döntöttem úgy, hogy nem akarom ezt tovább folytatni. (nincs harmadik fél a képben) Az utolsó hónapban már külön kasszán voltunk. Mikor eljöttem, kifizettem neki az utolsó hónap rezsi felét+egy fél hónapnyi lakbért előre. Ezenkívűl otthagytam minden holmit amit közösen vásároltunk, köztük egy 1éves mosógépet, ami 230ezer volt, és 20ezer forint készpénzt, ha esetleg mégis több lenne a rezsi. Két hónapja beszélgettünk, és panaszkodott, hogy nagyon kevés a fizetése, és egyik napról a másikra él. Akkor segítettem neki 40ezerrel, azt ajándékba adtam, nem kölcsön. Most ismét írt, hogy nagy bajban van, mert nem maradt pénze lakbérre, és 20ezer forintot kért kölcsön, amit jövőhónap 10edikén fizetne vissza. Egyelőre nem ígértem neki semmit, csak azt mondtam, hogy meglátom mit tehetek. Van megtakarításom, és tudnék adni neki, de ahogy ismerem kevés rá az esély, hogy ezt valóban visszafizeti az ígért időre, én pedig szégyelném kérni tőle. Igazából én is tehetek arról, hogy kevés a jövedelme, mert tavaly én motiváltam, hogy váltson munkahelyet, mert az előzőnél alig volt szabadideje, és sok volt a stressz. Itt most 50ezerrel kevesebbet keres, de amíg együtt voltunk ez nem okozott gondot.2020. jún. 18. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!