Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha 3 hónappal a szakítás után is pocsékul vagyok mentálisan?
Normalis, az elso nagy szerelmemnel1, 5 evbe telt fel evet elfelejteni, a masodiknal mar "csak" 10 honap alatt hevertem ki az egy eves kapcsolatot, szoval egyre konnyebb lesz.
Masik nagy kozhely, de igaz, hogy az ido segit egyedul. Harom honap meg nem olyan sok. Kitartast!
Töröljed a közös képeket, üzenetváltásokat. Tiltsad le facebookon, hogy ne lássad a bejegyzéseit. Ezek után koncentráljál a tanulásra.
Amit érzel, idővel enyhülni fog. Ezt nem lehet elsietni, de a fentiekkel segíthetsz magadon.
És teszel valamit annak érdekében,hogy tovább lépj? Rohadt nagy közhely,hogy az idő mindent megold. Francokat. Ha nem foglalkozol azzal,hogy jobban legyél és nem teszel érte tudatosan,akkor soha nem leszel jobban. Ezért van ennyi megkeseredett ember,mert mindannyian az idő mulasatol várjak a fájdalom enyhülését. Menj szórakozni,legyél barátokkal,tanulj nyelveket,kezdj új hobbiba,utazgass....ezer és egy dolog van,ami jobb kedvre derítene. Hidd el,tudom miről beszélek. Első kapcsolaton három és fel évig tartott,azzal,hogy tudatosan dolgoztam a tovább lépéssel kb 3 hónap alatt kész voltam a következő kapcsolatomra.
21N
Ha szeretnél beszélni erről, írj nyugodtan privit. Nagyon nehéz lehet neked ez a helyzet.
23/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!