Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon kedves, szeret, megértő, mégis úgy érzem, hogy nem az igazi. Mi a teendő?
Egy éve vagyunk együtt, ez az 1 év alatt mindig kialltunk egymás mellett, segítettük egymást mindenben, nehezebb dolgokon is keresztül mentünk együtt, szeretem őt. Viszont ha a jövőmre gondolok, sajnos őt nem tudom elkepzelni benne. Sokszor megfordult a fejemben a szakítás gondolata, viszont félek ettől, mert nem akarom őt bántani, nem ezt érdemli. Tudom, hogy az én boldogságom a legfontosabb, de mégsem tudok elé állni és kimondani, hogy vége. Mert ez egy jó kapcsolat lenne, de a megértés és az, hogy jól érezzük együtt magunkat, nem elég, ha őszinte szeretet nincs részemről...
Nem tudom, mi a helyes döntés, úgy érzem, hogy ha most még nem is, később szakitanank. Előttünk áll az élet, én csak 19 éves leszek, ő most 21(ő a fiú). És nem számít szakításra ezért is annyira nehéz a döntés...
Ti mit tennétek a helyemben?
Úgy, hogy felnőtt ember vagyok és én irányitom az életem. Azt "szeretem", aki megérdemli, nem pedig akihez épp kedvem van. Én irányitom az életem nem más. Sajna az idiótaság és a puszta butaság között nincs, mert nemes egyszerűséggel szinonimák. Úgy is azt kapod amit megérdemelsz.
Majd egyszer megtanulod azt, hogy "nem az a fontos, hogy te szeress valakit, hanem, hogy téged szeressenek".
Megértelek kérdező, boldogtalanul senki ne maradjon kapcsolatban, de majd ha igazán fel fogsz nőni akkor te is rá fogsz jönni arra, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!