Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van valami jelentősége ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami jelentősége ha lajkolja a képeim?

Figyelt kérdés
6 évvel ezelőtti exem elkezdte lajkolni a képeim, de nem ír semmit. Nekem ő még mindig nagyon bejon. Szex sose volt köztünk.

2020. jún. 14. 22:41
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem sok. Max kezdeményezne, de elég ràérős neki.
2020. jún. 14. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kúrólike.
2020. jún. 14. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megdugna
2020. jún. 14. 23:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Vajon azt akarja hogy én írjak neki?
2020. jún. 15. 12:48
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Igen, aztán, hogy vesd oda magad.
2020. jún. 15. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Oda vetem én szívesen :D
2020. jún. 15. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan tudja, hogy benne lennel a dugasban, nem kell erolkodnie.
2020. jún. 16. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:

esetleg az is lehet, hogy csak tetszik neki a kép. egyáltalán nem biztos, hogy érdemes bármilyen mögöttes szándékot keresni. persze lehet is. de nem biztos, hogy van. mi, akik nem is ismerjük őt, pláne nem tudhatjuk. de gondolatolvasás nélkül más se tudhatja biztosan.

de ha téged is érdekel és benne lennél többen, akkor miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi van vele, mit gondol a képeidről, miért lájkolja őket, stb?

hogy ő mit miért tesz, azt csak ő tudhatja, de még az sem biztos, hogy mindenki őrülten alaposan átgondolja, hogy mit miért lájkol. te mindig minden képen mély elemzéseket végzel, mielőtt megnyomod a lájkot, vagy inkább csak feljön és pillanatnyi hangulat alapján vagy lájkolod, vagy nem?

2020. jún. 16. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
mit kell itt jatszmazni. irj ra azt annyi
2020. szept. 24. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!